kan startpagina niet meer vastzetten :?

Moderators: Berdien, Dani, Murthul, Muurp, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Liselot

Berichten: 29003
Geregistreerd: 18-06-01
Woonplaats: Almelo

kan startpagina niet meer vastzetten :?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-12-02 10:21

hoi
ik heb bokt altijd als startpagina, maar nu ze hij ineens een andere rare pagina als startpagina erop.
dan ga ik dus naar configuratiescherm en internetopties en verander dat weer, maar hij zet hem niet vast.
elke keer als ik de computer opnieuw aanzet moet ik het weer veranderen en dat is erg vervelend.
weten jullie wat ik hier aan kan doen?
alvast bedankt, liselot


celano
Berichten: 1949
Geregistreerd: 23-10-01
Woonplaats: Scheveningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-12-02 10:30

Neem bokt.nl als startpagina!

Dennis v m
Berichten: 5215
Geregistreerd: 07-11-01
Woonplaats: Venlo

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-12-02 10:37

ja dat had ze maar die blijft niet staan zegt ze toch. Ik heb ook een andere startpagina als ik mijn internet opstart krijg ik telkens die van @ home maar als ik op start druk krijg ik wel gewoon die startpagina die ik zelf ingesteld heb.

Dennis v m (l) bowena_84 4-ever

celano
Berichten: 1949
Geregistreerd: 23-10-01
Woonplaats: Scheveningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-12-02 11:02

sorry dennis en lissy, stom gelezen van mij.

Liselot

Berichten: 29003
Geregistreerd: 18-06-01
Woonplaats: Almelo

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-12-02 11:09

ik dus niet... als ik op startpagina druk komt er een rare MY LINKS pagina... die ik helemaal niet ken... dan moet ik hem dus weer opnieuw instellen en dan is het goed. als de computer dan weer uitgaat en weer aan staat die rare pagina er weer op... Verward


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie