Vodafoon vraagje

Moderators: Murthul, Muurp, EvelijnS, Berdien

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nintu

Berichten: 4304
Geregistreerd: 16-09-01

Vodafoon vraagje

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-10-02 19:16

Ik heb vanmiddag weer een nieuwe telefoon gekocht, alleen ik snap écht niet hoe ik kan sms'en.
Ik snap natuurlijk wel waar ik heen moet enzo, berichtje intypen, zenden, maar dan zegt ie dat dat ik mijn netwerkdiensten moet checken ofzoiets?
Moet ik eerst was activeren voordat ik kan sms'en?

Plz help mij Haha!


Sizzy

Berichten: 27232
Geregistreerd: 11-09-01
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-10-02 19:29

Staat dat niet in dat boekje? Wat voor telefoon heb je?

Het leven is een gebakje!

Margreet

Berichten: 18236
Geregistreerd: 24-08-01
Woonplaats: Gooi- en Eemland

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-10-02 19:53

Waarschijnlijk moet je het nummer van de SMS centrale inprogrammeren (hoe je dat doet hangt van je telefoon af), meestal staat dit op je simkaart en hoef je niets te doen, maar misschien dat daar toch iets mis mee is gegaan. Dat nummer is +316540881000 (meer dan 10 cijfers!), tenminste voor een abo, weet niet of het voor pre-paid hetzelfde is.

Nulla tenaci invia est via

Nintu

Berichten: 4304
Geregistreerd: 16-09-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-10-02 20:07

Ik kan in dat boekje verder niks vinden over iets activeren ofzo, daar staat alleen hoe je een smsje moet schrijven.

Nummer van de berichtencentrale staat er al in (stond er in het begin idd. al in)


Wie kan mij hèèèèlpen? Haha!


Het is trouwens een Nokia 3310

Sizzy

Berichten: 27232
Geregistreerd: 11-09-01
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-10-02 20:30

Morgen teruggaan naar de winkel en vragen Haha!

Het leven is een gebakje!

Nintu

Berichten: 4304
Geregistreerd: 16-09-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-10-02 20:35

Dat kan ook nog Clown
maar ik dacht, misschien weet iemand hier het Haha!

kaj

Berichten: 3747
Geregistreerd: 08-10-01
Woonplaats: Huissen

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-10-02 20:41

Staat berichttype op standaard of tekst? Heb je de instellingen allemaal nagelopen?
Want vaak ligt het aan de instellingen in het toestel.
Je kunt ook een code proberen die eventuele blokkades opheft enz.
Anders gewoon even de klantenservice bellen want het kan natuurlijk ook dat er daar iets niet goed zit. Gebeurd niet zo vaak maar het kan wel.
Bel het liefst met een vaste telefoon want dan kun je eventuele codes die ze geven gelijk invoeren in je toestel en doorgeven wat het resultaat is.
Ook is het handig om alvast een voorbeeldnummer en het tijdstip waarop je het geprobeerd hebt bij de hand te hebben.
Check voor je belt ook even of je wel sms kunt ontvangen.

Dit zorgt ervoor dat je in ieder geval niet terug hoeft te bellen omdat ze meer gegevens nodig hebben (spreek uit ervaring).

Succes ermee!

Nintu

Berichten: 4304
Geregistreerd: 16-09-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-10-02 21:17

"Staat berichttype op standaard of tekst? Heb je de instellingen allemaal nagelopen?"
Berichttype kan ik niet vinden, Berichten opties wel, en daar staat ie als "tekst".

Verder ben ik alle instellingen nagelopen, zover ik weet staat alles gewoon goed.

Kan het er ook aan liggen dat ik niet zo veel beltegoed erop heb staan? dat je onder de 5 euro niet meer kan sms'en ofzo?
Maar dan hoort er toch te staan dat ik onvoldoende beltegoed heb, en niet dat ik newtwerkdiensten moet checken?

kaj

Berichten: 3747
Geregistreerd: 08-10-01
Woonplaats: Huissen

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-10-02 22:16

Netwerkdiensten checken staat er meestal alleen maar als de instellingen fout zijn.

Ik weet overigens niet of je bij Vodafone een apart sms-beltegoed moet hebben??

daniel79

Berichten: 933
Geregistreerd: 28-10-01
Woonplaats: Bussum

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-10-02 23:53


Nintu

Berichten: 4304
Geregistreerd: 16-09-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 31-10-02 16:54

Vodafone.nl had ik al 10101010101x gekeken Lachen

Maare, hij doet het!!
Ik snap niet waarom, ik heb daarna verder niks meer veranderd, maar opeens deed hij het gewoon! heel raar allemaal

Allemaal bedankt nog Haha!

Sizzy

Berichten: 27232
Geregistreerd: 11-09-01
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-10-02 17:04

Misschien moest je telefoon even verwerken dat hij beltegoed had gekregen Knipoog haha, heeft de mijne ook wel eens Haha!

Het leven is een gebakje!

Nintu

Berichten: 4304
Geregistreerd: 16-09-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-11-02 19:54

Lijkt me sterk, hij had namelijk niks te eten gekregen Haha! (beltegoed dus Tong uitsteken, ik heb nu juist nog minder dan eerst!)


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Ashleytjuhh, Baidu, Britta31, Damned, essiepessie, Lougino, Mizora, musiqolog, Reusje0504, savannah030x, Sicayes, Unoo, veerledec, Wdj, xJitskee en 152 bezoekers