computer probleem!

Moderators: Berdien, Dani, Murthul, Muurp, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Pino

Berichten: 905
Geregistreerd: 16-05-01
Woonplaats: Almere

computer probleem!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-10-02 13:37

ong 1 week geleden wou ik me computer aan doen en gaf die een fout melding, Scheve mond en dat ik hem opnieuw moest opstarten. Dus ik start hem opnieuw op en geeft ie weer een foutmelding in explorer! Frusty dus sloot ie explorer steeds af en zag ik niets meer dan een gekleurd beeld Verward Lips are sealed volgens mij zaten er opeens ook helemaal geen programma`s meer op! dus zat er maar een ding op...windows opnieuw installeren...maar ik heb een netwerk verbinding met de computer van beneden (waar ik nu ook op zit Haha! ) en die ligt er dus ook uit, maar het probleem is nou ik heb geen internet explorer meer op me computer! Verward en ik zou ook niet weten waar ik die vandaan moet gaan halen.... Boos! maar je kan je computer toch ook naar bijv naar 2 weken terug zetten?? zou die dan weer worden zoals die was?? of is alles er gewoon af?? wie kan me helpen??!!


Prima

Berichten: 6024
Geregistreerd: 12-08-01
Woonplaats: Bussum & Harskamp :D

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-10-02 14:59

Dat kan alleen als je xp hebt. verder gewoon een image beneden draaien en boven erop zetten op de c schijf.

~het komt uit de lengte of uit de breedte~

stitch

Berichten: 3774
Geregistreerd: 14-08-02
Woonplaats: oviedo

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-10-02 15:02

als je hem naar 2 weken van tevoren terug zet denk ik dat het kan lukken maar als het niet lukt zou ik gewoon de hardeschijf helemaal leeg halen (format) en dan windows erop instaleren en dan gewoon vanaf het 0 beginnen weer

ynzo: En, de spannende liefdesverhalen à la As the world turns heb ik ook wel beleefd op m'n terugreis door onder andere Rusland, Polen en Frankrijk

SuperPepeijn

Berichten: 13113
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Gouda

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-10-02 15:02

wat je kan proberen als je w98 hebt is SFC.exe uitvoeren en de stappen doorlopen. daarmee checked hij de integriteit van de w98 systeembestanden. kan wel eens helpen.

Amor Vincit Omnia

Alane

Berichten: 15689
Geregistreerd: 18-02-02
Woonplaats: Munsterland???????

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-10-02 11:35

Ik heb dat een keer gehad en toen bleek er een virus op te zitten...
Zelfs herinstalleren van windows lukte niet.
HD leeg gemaakt en opnieuw installen.

Veel kennis is nog geen wijsheid. Wie zich verbeeldt de wijsheid gevonden te hebben, is een dwaas.
Ruzie begint nooit met de eerste zin. Ruzie begint altijd met het antwoord
Communiceren: Zo dicht mogelijk langs elkaar heen praten

Pino

Berichten: 905
Geregistreerd: 16-05-01
Woonplaats: Almere

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-10-02 12:59

bedankt voor de tips allemaal! Ik ga ff kijken of er wat lukt Haha!

Pino

Berichten: 905
Geregistreerd: 16-05-01
Woonplaats: Almere

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-10-02 11:14

stitch schreef:
als je hem naar 2 weken van tevoren terug zet denk ik dat het kan lukken maar als het niet lukt zou ik gewoon de hardeschijf helemaal leeg halen (format) en dan windows erop instaleren en dan gewoon vanaf het 0 beginnen weer


Hoe zet ik hem dan naar 2 weken terug?

Laika

Berichten: 3208
Geregistreerd: 05-02-02
Woonplaats: Heerde

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-10-02 15:18

Welke windows versie heb je erop staan?

If your feet smell and your nose runs - you're built upside down.

Pino

Berichten: 905
Geregistreerd: 16-05-01
Woonplaats: Almere

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-10-02 15:26

eehhmm ik d8 95

Laika

Berichten: 3208
Geregistreerd: 05-02-02
Woonplaats: Heerde

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-10-02 15:32

dan zou je kunnen opstarten in dos mode.... dmv F8 vast te houden wanneer het scherm verschijnt windows word opgestart, of met je opstartflop opstarten. Dan achter de DOS prompt intikken scanreg /restore dan kom je in een scherm met verschillende registerbackups van windows. Als het goed is staat daar een datum bij. Meestal zijn het er 5, kies dan voor die die het langst geleden is. Misschien is dan het probleem opgelost. Ook kan je proberen SFC in te tikken bij > start > uitvoeren, tik daar in SFC.exe en dan gaat windows zelf kijken welke bestanden niet goed meer zijn. Die kan je dan desgevraagd terugzetten door de aanwijzingen te volgen en uiteraard je windows CD in je speler te doen. Veel succes

If your feet smell and your nose runs - you're built upside down.

Pino

Berichten: 905
Geregistreerd: 16-05-01
Woonplaats: Almere

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-10-02 15:39

thanx! ik ga het zo gelijk proberen Haha!

Pino

Berichten: 905
Geregistreerd: 16-05-01
Woonplaats: Almere

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-10-02 16:17

het lukt niet maar je kan het toch ook terugzetten via veilig modus??

stitch

Berichten: 3774
Geregistreerd: 14-08-02
Woonplaats: oviedo

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-10-02 17:45

wat voor windows heb je op je PC staan? want aleen met XP en denk ik 2000 kan je het naar een eerdere tijd terug zetten.

ynzo: En, de spannende liefdesverhalen à la As the world turns heb ik ook wel beleefd op m'n terugreis door onder andere Rusland, Polen en Frankrijk

Pino

Berichten: 905
Geregistreerd: 16-05-01
Woonplaats: Almere

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-10-02 18:43

Ik heb onze computer beneden ook een keer terug gezet via veilig modus, daar zat toen geloof ik nog 98 op. ik weet alleen niet meer hoe ik dat toen heb gedaan Frusty

Dennis

Berichten: 28212
Geregistreerd: 23-05-01
Woonplaats: Wieringerwerf

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-10-02 10:21

stitch schreef:
wat voor windows heb je op je PC staan? want aleen met XP en denk ik 2000 kan je het naar een eerdere tijd terug zetten.


Volgens mij kan het ook in ander Win versies hoor. Heb ik iig hier op school geleerd. Ik heb het alleen nog nooit gebruikt en weet dus niet meer uit m'n hoofd hoe het werkt(heb nog wel ergens aantekeningen).

Benno: dressuur M+11, vaardigheid Z+14 en Sport-AA ☆ Deedee: dressuur L+18, vaardigheid M-1 en prestatie sport-B
http://www.staldenci.nl

*Als je haar voor je ogen waait, als je jas om je lichaam draait, als de wind langs wangen aait, weet dat ik je mis* - Acda en de Munnik


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: MaiMai en 28 bezoekers