Site uploaden met frames?

Moderators: Berdien, Dani, Murthul, Muurp, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Gast654

Berichten: 6080
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: Spaubeek

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-05-01 13:39

Ik heb een site gemaakt en om hem te testen wou ik hem graag op een gratis server zetten. Maar ik heb framepagina's en die blijven dus wit. De URL's kloppen wel maar toch zie ik niks. Ik heb het geprobeerd bij Geocities van yahoo en bij Brinkster.com. Als ik hem vanaf mijn eigen computer probeer in de browser doet hij het wel. weet iemand van jullie wat ik fout heb gedaan?


Sjimmy

Berichten: 17716
Geregistreerd: 09-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-05-01 13:42


:evaw:

Robert

Berichten: 58
Geregistreerd: 12-05-01
Woonplaats: Assen

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-05-01 14:59

Wat is de URL van je site? Dan kunnen we eens kijken.

Dan is het vrijwel zeker te achterhalen waar de fout zit.

Robert.

Gast654

Berichten: 6080
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: Spaubeek

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-05-01 16:04

Ik heb de framespagina wel index genoemd en daar gaat hij ook meteen heen maar daarna zie je dan niks meer.
Ik heb de pagian waarop ik de frameset op heb staan als index.html opgeslagen. Op die pagina staat aleen maar de frameset en geen body dingen. Hoe kan je de frames allemaal op zich opslaan dan? Ik heb ze in de frameset wel allemaal een naam gegeven.
het adres is http://www.geocities.com/kschotsman

Sirius_
Berichten: 10224
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Almere

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-05-01 16:10

ik zie t probleem, altans de oplossing (ga naar beeld en naar bron)
er is een frameset opgenomen in de body, je moet of de body tag verwijderen of kijken of er geen <html> tussen de HEAD en de FRAMESET zit. zowel moet je die ff verwijderen. lukt ie dan wel?

Toekomstige reiningruiter verwacht in oktober 2015

Gast654

Berichten: 6080
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: Spaubeek

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-05-01 17:09

Okee, ik heb het 1 en ander veranderd en u doet hij het volgens mij Party!!

Sirius_
Berichten: 10224
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Almere

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-05-01 17:40

ja hij doet het hoor! was t handig wat ik zei?

Toekomstige reiningruiter verwacht in oktober 2015

Gast654

Berichten: 6080
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: Spaubeek

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-05-01 19:20

Het was wel handig maar het was niet het probleem Party!! Wat jij zag was een oude waarschuwing maar die heb ik er ook maar uitgehaald. Wel bedankt hoor!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie