hoe kan ik het gewoon krijgen??

Moderators: Berdien, Dani, Murthul, Muurp, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
dinand

Berichten: 18
Geregistreerd: 21-01-02
Woonplaats: zwolle

hoe kan ik het gewoon krijgen??

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-07-02 11:03

laatst dee de computer raar dus starte ik hem opnieuw op en nu sttat de werkbalk nie onderaan maar rechts van het beeldscherm wie weet daar raak mee?? Frusty Frusty Frusty Huilen Huilen Huilen


yindey

Berichten: 1260
Geregistreerd: 07-07-02
Woonplaats: Almere

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-07-02 11:36

gewoon verplaatsen weer...

jen

Berichten: 2861
Geregistreerd: 20-10-01
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-07-02 18:18

die kan je volgens mij terugslepen, heb ik ook weleens gehad.
ook heb ik het gepresteerd o heel mn balk weg te krijgen:?
kreeg hem ook niet meer terug, dus even opnieuw opgestart en hij was er weer. bij jou was het dus net andersom.

Met mijn gedachten ergens anders ben ik altijd overal
nieuwe foto's in profiel
[RIJ-ITP] Winnie 7 weken ohz

Karin

Berichten: 61661
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-07-02 18:48

Hmm... bij m'n ouders op de pc is dat ook een keer gebeurd, en hij staat er nog steeds. Iedereen die erop werkt probeert dat ding terug te slepen naar beneden, maar nee hoor: eigenwijze balk blijft gewoon staan. Vrij irritant, hij komt namelijk elke keer tevoorschijn als je wilt scrollen op een pagina. Moet je hem eerst weer wegschuiven voordat je kunt scrollen.

Dus als iemand nog een andere oplossing weet dan slepen? Want dat wil dus niet... Frusty

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

pmarena

Berichten: 32928
Geregistreerd: 09-02-02
Woonplaats: Onderste eiland van ZH

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-07-02 18:55

Ik geloof dat er ook een instellings-menu voor is ergens
ik herinner me dit ook te hebben gehad toen ik m'n PC net had.

Heb alles gaandeweg geleerd en ik geloof dat ik het toen heb opgelost via de instellingen die onder je Start-knop van Windows zitten ?

PAARDVRIENDELIJKE ZADELS EN RUITERSPORTARTIKELEN ONLINE SHOP www.fijn-zadel.nl NU GRATIS VERZENDEN VANAF 50 EURO.
Heb je een vraag over een Barefoot-zadel? Kijk eerst even *HIER* Barefoot Nederland - alle nieuwtjes op FACEBOOK
KASSA-koopjes: Slowfeeder hooinetten 20mm, Biothane teugels in allerlei kleuren. *\o/* Klik hier

Prima

Berichten: 6024
Geregistreerd: 12-08-01
Woonplaats: Bussum & Harskamp :D

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-07-02 19:01

Ik zal het jullie vertellen:
Ga met je muis staan op die werkbalk, dus op het grijze gebied. Maakt niet uit waar. Houd je muistoets (linker) ingedrukt en 'trek'/sleep hem naar het midden van je scherm. En voila, nu staat tie weer netjes onderop.

Succes

~het komt uit de lengte of uit de breedte~


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: MSNbot en 47 bezoekers