Heeft iemand een JVC digitale (video)camera?

Moderators: Berdien, Dani, Murthul, Muurp, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Gast654

Berichten: 6080
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: Spaubeek

Heeft iemand een JVC digitale (video)camera?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-05-02 18:59

Ik heb eventjes een GR-DVP1 van JVC thuis. Ik heb er namelijk wat foto's mee gemaakt voor de nieuwe site van de DA. Maar die weet niet meer hoe je er foto's vanaf kan halen. Hij heeft hem mij nu meegeven om te proberen maar ik krijg mijn computer er niet van overtuigd dat er een nieuwe digi moet worden aangesloten.
Ik heb er wel een cd bijgekregen maar daar kan ik alleen maar foto-bewerkprogramma's op vinden.
Vandaar mijn vraag of iemand van Bokt er 1 heeft zodat diegene me kan vertellen of er misschien nog een installatie-cd bij zou moeten zitten oid.
Alvast bedankt!

'They're funny things, Accidents. You never have them 'til you're having them.'- Eeyore


BartVB
Eigenaar

Berichten: 36263
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-05-02 19:12

Ik dacht dat die software ook op de JVC site stond bij support?

Maar 100% zeker weten doe ik het niet..

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Gast654

Berichten: 6080
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: Spaubeek

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-05-02 19:15

Ik heb daar inderdaad ook gekeken maar kon de bewuste software erniet vinden Verward Ik heb gisteren al een mailtje naar JVC gestuurd maar er nog steeds geen antwoord op Huilen .

'They're funny things, Accidents. You never have them 'til you're having them.'- Eeyore

STEN

Berichten: 779
Geregistreerd: 25-08-01
Woonplaats: The Hague

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-05-02 20:15

Yezz, ik heb een JVC-Cam, een GR-DVX77, dus wel een iets ander model.

Allereerst: mocht je XP draaien, dan heb je pech. JVC heeft nog geen drivers voor XP klaar....maar ik heb ook XP, en tis me gelukt Lachen, dus eigenlijk heb je niet zoveel pech. Er is een trucje, die leg ik wel uit indien je XP hebt.

Enniewee, wat je ook even moet vertellen: heb je een USB kabel erbij gehad voor de foto's? want als je de foto's op je mem-card hebt staan dan kun je ze niet met Firewire "overpompen".

So tell me, en dan komen we er wel uit (tis net roken Haha! )

Gast654

Berichten: 6080
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: Spaubeek

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-05-02 20:44

Ja, ik heb een USB kabel Haha!.
Uiteindelijk heb ik de oplossing gevonden op de amerikaanse pagina van JVC. Daar werd m eduidelijk dat de USB driver niet goed stond voor windows 200o oid. In iedergeval heb ik wat instellingen veranderd die ja daar kon downloaden en toen is het me gelukt Pling

De kwaliteit van de foto's viel me trouwens best tegen voor zo'n duur apparaat. Maar hij zal wel beter zijn als videocamera.

'They're funny things, Accidents. You never have them 'til you're having them.'- Eeyore

STEN

Berichten: 779
Geregistreerd: 25-08-01
Woonplaats: The Hague

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-05-02 22:29

Klasse, de truc is ontdekt!

Hij is ook beter als videocamera, tis gewoon niet te vergelijken met een 5 megapixel foto-camera, maar dat is logisch.

Maar om foto's op een site te plaaten enzo is het best goed te doen, kijk anders nog even in het menu van de camera, vaak heb je 2 standen, VGA en XVGA, daar kun je de resolutie nog wat in ophogen.

Succes nog!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: __Martine__, Ariannee, Believe, BingBot, DeEenhoorn, desi92, Franciee, geerte, Gianti, Gypsy, Ilayla, nien81, ola42, OliLau, Otto91, Rebecca, Selina, SpeechLess, Tiffany, Unoo, xJurdyWonanx, Zitosh en 159 bezoekers