vraagje voor mensen met windows xp

Moderators: EvelijnS, Murthul, Muurp, Berdien

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
loulou

Berichten: 13357
Geregistreerd: 12-09-01
Woonplaats: heesch (brabant)

vraagje voor mensen met windows xp

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-02-02 13:17

wij hebben dus een nieuwe computer. en normaal deed ik mijn gescande plaatjes altijd gewoon opslaan via 'mijn documenten' maar nou lukt dat nie meer!! want dan komt ie wel gewoon bij 'mijn afbeeldingen' maar dan komt er een 1 of ander vaag tekentje te staan in plaats van de foto en ik kan hem dan ook nie openen want dan moet ie weten waar het is gemaakt en da lukt allemaal nie, HELP hoe doen jullie da?? Koe Lachen


Natascha

Berichten: 6208
Geregistreerd: 07-02-01
Woonplaats: Ankh Morpork

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-02-02 13:42

plaatje scannen met het tekenprogramma en zodra het op je scherm staat formaat aanpassen en file save as (zelf juiste mapje kiezen). Zo doe ik het altijd Knipoog

Niets zo charmant als een paard aan de wand: (zie profiel of hiervoor portretten en naambordjes)

Liek_

Berichten: 5252
Geregistreerd: 04-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-02-02 14:48

heel erg leuk om te weten, ik heb windows xp maar kan geen drivers vinden voor mijn scanner Huilen Huilen Huilen Kan dus helemaal geen foto's inscannen! Tis niet eerlijk!!

Gast546
Berichten: 15626
Geregistreerd: 15-01-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-02-02 15:37

Ik heb XP eraf gegooid en ME erop gezet, vindt ik toch prettiger werken en hij is bij mij nog nooit gecrased.
Heb ook geen idee hoe dat werkt met XP en foto´s, ik kreeg ook verschillende dingen niet aan het werk.

Dennis

Berichten: 28200
Geregistreerd: 23-05-01
Woonplaats: Wieringerwerf

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-02-02 17:05

Probeer geen Drivers op XP te instaleren. Alles zit al in XP. En als je wat ze ergens anders vandaan haalt gaat het meestal(niet altijd) fout. Ik zou d'r ook wat anders op zetten. Zitten naar mijn mening nog te veel fouten in. Ik heb het ook hoor. Alleen geen CD met wat anders dus ik moet wel.

Benno: dressuur M+11, vaardigheid Z+14 en Sport-AA ☆ Deedee: dressuur L+18, vaardigheid M-1 en prestatie sport-B
http://www.staldenci.nl

*Als je haar voor je ogen waait, als je jas om je lichaam draait, als de wind langs wangen aait, weet dat ik je mis* - Acda en de Munnik

Hendrik

Berichten: 234
Geregistreerd: 25-07-01
Woonplaats: Loon

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-02-02 18:44

Dennis schreef:
Probeer geen Drivers op XP te instaleren. Alles zit al in XP. En als je wat ze ergens anders vandaan haalt gaat het meestal(niet altijd) fout. Ik zou d'r ook wat anders op zetten. Zitten naar mijn mening nog te veel fouten in. Ik heb het ook hoor. Alleen geen CD met wat anders dus ik moet wel.


Dit klopt niet helemaal Dennis. Xp heeft namelijk lang niet alles in zich, en het is daarom ook best nog wel eens noodzakelijk om drivers van internet te halen. Dit komt nog wel eens voor bij modems en scanners. Je moet echter wel precies weten welke drivers je moet hebben, en dat kan nog wel eens fout gaan. verder vind ik dat XP vrij stabiel is. Alleen een beetje jammer dat alle programma's er niet op draaien


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie