verstand van computers?

Moderators: Muurp, Murthul, Berdien, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Klijn

Berichten: 5566
Geregistreerd: 23-08-01
Woonplaats: Schaijk

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-11-01 16:13

ons geluid doet het niet en ik zou men god niet weten wat er mis is. (nou heb ik er dan ook wel niet zo veel verstand van)
en hij wil word niet openen waarom weet ik echt niet zou iemand weten hoe dit komt. Of enig idee hebben?


loulou

Berichten: 13358
Geregistreerd: 12-09-01
Woonplaats: heesch (brabant)

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-11-01 16:30

draai aan het knopje van volume dan gaat het geluid harder. *LOL*
nee, grapje ik zou het niet weten Huilen Lachen Koe

Ineke2

Berichten: 20247
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-11-01 16:57

Misschien je het even opnieuw installeren?

Spoiler:
nieuwsgierig aagje ;)

Ton
Berichten: 126
Geregistreerd: 06-10-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-11-01 18:10

Hai haffie
Is je geluidskaart wel geïnstalleerd?

marijke*

Berichten: 886
Geregistreerd: 03-07-01
Woonplaats: Lubbeek, België

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-11-01 18:10

Misschien je computer eens scannen met een goede virusscanner (toch zeker voor dat probleem met word). Bij symantec (http://www.symantec.nl/) kan je een online (gratis) scan uitvoeren.

Anders: Indien je Windows ME (millennium) of Windows XP hebt, kan je een autoherstel eens proberen naar een datum waarop word nogwel werkte.
Het kan namelijk zijn dat je per ongeluk (bij een schijfcontrole ofzo) bepaalde delen van word er hebt afgesmeten.
Indien je geen ME of XP hebt, Word verwijderen en opnieuw installeren (dmv CD-rom die je bij aankoop erbij gekregen hebt).

In verband met dat probleem met je geluid. Ik weet niet of er een foutmelding verschijnt (??).
Zoniet kan het gewoon een extern probleem zijn, dwz met de geluidsboxjes zelf. Slecht contact van een draadje bijvoorbeeld(kijk eerst ff of de boxjes wel insteken!!!!).

Mocht je iets niet te goei begrijpen, pb of mail mij dan maar ff.

gr.marijke

De vraag is niet:
Kunnen dieren denken? Noch: Kunnen zij spreken?
De vraag is: Kunnen zij lijden? (J. Bentham)

Klijn

Berichten: 5566
Geregistreerd: 23-08-01
Woonplaats: Schaijk

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-11-01 19:14

Wij hebben ook een virusscanner erop en die had ik gedaan maar die vond niks Verward opnieuw opgestart heb ik ook al een paar keer geprobeerd het is gewoon net of het eraf is gegooid.(word dan)

hij geeft wel foutmeldingen maar niet bij het geluid. het geluid zet je wel aan en het volume ook het knopje daar brand dan wel. rare dingen die computers we laten nou denk ik iemand komen die al vaker is geweest.

Imposante

Berichten: 1308
Geregistreerd: 29-06-01
Woonplaats: Almere!

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-11-01 19:37

Ik had het laatst ook. Controleer je stekkertjes achter je computer goed!

Play Like A Man, Win Like A Woman!

marijke*

Berichten: 886
Geregistreerd: 03-07-01
Woonplaats: Lubbeek, België

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-11-01 20:07

Bij je geluidsboxjes zal het in het boxje of ergens een draadje zijn.
Word kan er inderdaad (gedeeltelijk of helemaal) afgesmeten zijn... (heb het zelf namelijk ook al voorgehad Haha! )

gr.marijke

De vraag is niet:
Kunnen dieren denken? Noch: Kunnen zij spreken?
De vraag is: Kunnen zij lijden? (J. Bentham)


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie