DVD-speler overstuur

Moderators: Berdien, Dani, Murthul, Muurp, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Imker

Berichten: 17287
Geregistreerd: 30-10-01

DVD-speler overstuur

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-09-04 19:50

Gisteren heb ik bij de benzinepomp een DVD gekocht van Vrouwtje Theelepel (tja, je moet iets als je de 30 nadert.... Bloos ) om wat jeugdsentiment op te halen.

Ik had mezelf net helemaal geinstalleerd op de bank met glaasje sap en blokjes komkommer, doet de DVD-speler het niet meer. Het geluid doet het wel, maar er komt geen beeld meer. Niet bij VT, niet bij Heart's War, niet bij Shrek II, bij helemaal niets meer..... Owww snikkerdesnik, ik wilde net gaan genieten van VT en nu moet ik weer naar RTL4 kijken Huilen !

(weet iemand wat er kaduuk aan kan zijn?)

Achilles Spr. B+20 Dr. L1+21 L2+17 M1+2!!
Olivius Dr. L2+15 M1+13, M2+15, Z1+10, Z2+2, promotie naar P-paard!!!


Sting

Berichten: 10993
Geregistreerd: 22-04-03
Woonplaats: Groningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-09-04 19:55

Eens bellen naar een computerzaak ofzo...
En zitten alle stekkers er wel in Knipoog ?

bassistje

Berichten: 361
Geregistreerd: 31-03-03
Woonplaats: Spijkenisse

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-09-04 20:10

Imker, dat hebben wij pasgeleden ook eens gehad en bij ons bleek het aan de systeeminstelling te liggen.
1 van onze kiddies had per ongeluk de dvd op ntsc gezet ipv op pal.
Ik weet niet of het bij jou in te stellen is via de afstandbediening?
Maar anders zou je kunnen proberen hem op die manier te veranderen.
Mocht dat niet helpen dan zou je nog kunnen kijken of de scartaansluiting of kabel goed zit.
Veel succes in ieder geval Knipoog

In loving memory of all the people and animals we've so sadly lost...................
Till we meet again somewhere..............

Imker

Berichten: 17287
Geregistreerd: 30-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-09-04 20:16

Ik ben geen techneut, maar vorige week deed hij het nog wel en nu ineens niet meer? Weet jij toevallig waar ik dat PAL-gebeuren in kan stellen?

Achilles Spr. B+20 Dr. L1+21 L2+17 M1+2!!
Olivius Dr. L2+15 M1+13, M2+15, Z1+10, Z2+2, promotie naar P-paard!!!

XoNo

Berichten: 21435
Geregistreerd: 28-12-01
Woonplaats: Assen

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-09-04 00:19

Zit er geen setup-knop op je afstandbediening?

Enneh...Shrek 2? Schijnheilig

From the looks of this place, my ass has got a lot of catching up to do.
http://www.crperformancehorses.nl

Guinevere

Berichten: 5267
Geregistreerd: 22-04-03
Woonplaats: Verenigde Staten

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-09-04 01:42

Bekend probleem helaas. Bij ons lijkt het nu opgelost na even de kabels iets gedraait te hebben in de aansluiting van de tv. Als het een beetje stoffig is kan je ook even blazen ... misschien dat dat helpt.

Imker

Berichten: 17287
Geregistreerd: 30-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-09-04 06:37

XoNo schreef:
Zit er geen setup-knop op je afstandbediening?

Enneh...Shrek 2? Schijnheilig


Hoe ziet zo'n setup-knop eruit?

Oja, ik heb het vermoeden dat het door Shrek komt, da's de straf voor de DVD.... Knipoog

Achilles Spr. B+20 Dr. L1+21 L2+17 M1+2!!
Olivius Dr. L2+15 M1+13, M2+15, Z1+10, Z2+2, promotie naar P-paard!!!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie