heb nieuw mail adres

Moderators: Muurp, Murthul, Berdien, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
LadyMadonna

Berichten: 53845
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: werkendam (NB)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-11-01 20:18

na veel troubles met de outlook hebben we maar een hotmail account gemaakt.
Nu kan ik eindelijk weer mail verzenden ipv enkel ontvangen.
nieuwe adres = aouburg@hotmail.com

First they teach you to be patient, and then you'll learn there's not much time.... -Bertolf-


Prima

Berichten: 6024
Geregistreerd: 12-08-01
Woonplaats: Bussum & Harskamp :D

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-11-01 20:33

ik heb hetzelfde probleem precies anders om!!!!
Geen idee hoe ik dat moet oplossen. gebruik nu express.

~het komt uit de lengte of uit de breedte~

Nathalie

Berichten: 28277
Geregistreerd: 11-01-01
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-11-01 20:37

heb je ook msn?? Verward Haha!

Hip & Groen - Voor eigentijdse, bewuste ouders!
http://www.hipengroen.nl

BartVB
Eigenaar

Berichten: 36252
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-11-01 20:37

ALs je van provider wisselt moet je niet vergeten ook de uitgaande mail server te veranderen (voor het probleem van Stef). Als ik Prima was zou ik even goed naar de foutmeldingen kijken en controleren of je de POP-server/username en password goed ingesteld hebt.

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

LadyMadonna

Berichten: 53845
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: werkendam (NB)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-11-01 21:06

ja nat, ben alleen nog aan het uitvogelen hoe het werkt.
Bart, het heeft niet met een nieuwe provider te maken, maar wel met een nieuwe pc. We krijgen de outlook gewoon niet goed geinstaleerd

First they teach you to be patient, and then you'll learn there's not much time.... -Bertolf-

Prima

Berichten: 6024
Geregistreerd: 12-08-01
Woonplaats: Bussum & Harskamp :D

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-11-01 22:02

Bart, er is niets veranderd aan de exchange server. Ook heb ik geen foutmeldingen. Licht dus bij mijzelf. Outlook express doet het wel. Dus dan maar daarmee.......(heb geen zin om me erin te verdiepen en geen tijd)
(ben trouwens wel een sql boek plus cd rom gekocht om te hobieen!!)

~het komt uit de lengte of uit de breedte~

Prima

Berichten: 6024
Geregistreerd: 12-08-01
Woonplaats: Bussum & Harskamp :D

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-11-01 22:09

mijn outlook hoort winplug aan te spreken, maar doet dit opeens niet meer. ook nooit iets mee gewijzigd. Hij doet alsof hij iets wil binnenhalen, maar doet het helemaal niet!!!!!

~het komt uit de lengte of uit de breedte~

Prima

Berichten: 6024
Geregistreerd: 12-08-01
Woonplaats: Bussum & Harskamp :D

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-11-01 22:44

Als ik Prima was zou ik even goed naar de foutmeldingen kijken en controleren of je de POP-server/username en password goed ingesteld hebt

staan goed ingesteld btw......

~het komt uit de lengte of uit de breedte~

Prima

Berichten: 6024
Geregistreerd: 12-08-01
Woonplaats: Bussum & Harskamp :D

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-11-01 22:57

heb het maar ff gefixed! doet het weer. probleem blijft onduidelijk. Opeens legt hij weer verbinding met winplug ( rot progamma)

~het komt uit de lengte of uit de breedte~

Bartje

Berichten: 1651
Geregistreerd: 18-04-01
Woonplaats: Deventer

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-11-01 23:00

Prima, is het nou nodig om 3x op je eigen username te reageren? Schijnheilig

Sundancer

Berichten: 9703
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Emmen,Drenthe,Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-11-01 23:07

Het gaat niet prima met hem>


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie