nokia 3410

Moderators: Murthul, Muurp, EvelijnS, Berdien

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
carola1

Berichten: 1586
Geregistreerd: 22-02-04
Woonplaats: groningen

nokia 3410

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-08-04 12:43

ikheb een nokia 3410.
maar hij laat niet zien wie er beld, alleen het telefoonnummer.
weet iemand hoe ik dat kan veranderen, want ikkan het niet vinden.
alvast bedankt


chillaxing

Berichten: 3954
Geregistreerd: 17-08-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-08-04 17:39

Handleiding lezen help soms ook Knipoog

                    What doesn't kill makes you stronger..

Revanches

Berichten: 25409
Geregistreerd: 18-06-03
Woonplaats: *Ergens in de Achterhoek!!!!*

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-08-04 18:13

ik heb ook zo een!! Haha! maar ik heb er geen problemen mee Haha!
maar da ligt er an of je die nummers in de tel.boekje hebt staan,zo niet dan geeft die ook de naam niet weer!!!
en idd kijk anders ff je handleiding door,ik weet ook niet hoe het precies moet

Dressuur is een jurysport,als je daar niet tegen kunt,moet je er ook niet aan beginnen!!
+:)+ Wil je mijn fotografiewerk volgen?? Klik HIER voor mijn FB pagina. Een like, zou ik leuk vinden. +:)+

minka

Berichten: 5445
Geregistreerd: 25-12-02
Woonplaats: Oost-Souburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-08-04 22:32

Volgens mij moet je de nummers van de sim naar de telefoon kopieren, maar dat weet ik niet zeker, m'n ma had ook zoiets met d'r telefoon.

carola1

Berichten: 1586
Geregistreerd: 22-02-04
Woonplaats: groningen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-08-04 22:47

ja, dat heb ik al gedaan, maar dat is het dus ook niet.
ik snap er niks van.
nog iemand tips?

Zeeuwtje68

Berichten: 5604
Geregistreerd: 12-08-04
Woonplaats: Holland

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-08-04 23:24

heb hem ook gehad kan alleen maar het nummer zien. en geen naam erbij hoor....

carola1

Berichten: 1586
Geregistreerd: 22-02-04
Woonplaats: groningen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-08-04 08:06

op de vorige 4310 die ik had kon ik wel de naam zien.
en in de handleiding kan ik er ook niks over vinden.

Ing__

Berichten: 11176
Geregistreerd: 17-01-03
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-08-04 08:45

ik zie wel gewoon namen hoor,
moet je ergens instellen, maar dat weet ik zo niet uit mijn hoofd

Dag lieve mama...

carola1

Berichten: 1586
Geregistreerd: 22-02-04
Woonplaats: groningen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-08-04 21:35

ja,maar ikkan niet vinden waar.
bij mijn vorige telefoon stonden ook de namen er gewoon bij. dat was ook een 3410.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Toralone en 47 bezoekers