Iemand ervaring met Webspace van @Home?

Moderators: Murthul, Muurp, EvelijnS, Berdien

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Cody

Berichten: 20725
Geregistreerd: 20-04-01
Woonplaats: Grolloo

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-10-01 16:44

Ik probeer er nl een homepage te maken maar ineens lukt het uploaden niet meer (port staat nog steeds op 21 Bart Schijnheilig ) en ik heb het idee dat ik aan m'n maximale ruimte zit die @Home beschikbaar stelt.
Maar aan de andere kant: zo abnormaal veel foto's staan er ook weer niet op.

Weet iemand hoe je kunt checken hoeveel MB je ge-upload hebt en hoeveel @Home beschikbaar stelt?


Jan_324
Berichten: 6933
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-10-01 16:49

eventussendoor: wat is het adres van je HP.

dat WWW ding onderaan je bericht doet het niet!

Sundancer

Berichten: 9703
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Emmen,Drenthe,Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-10-01 16:51

Offtopic:
Dat komt omdat de Homestead pagina nu bataald moeten worden en dus niet meer te beriken zijn

Sundancer

Berichten: 9703
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Emmen,Drenthe,Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-10-01 16:58


Cody

Berichten: 20725
Geregistreerd: 20-04-01
Woonplaats: Grolloo

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-10-01 21:24

Bedankt!
Ik ga direct even kijken.

En Steef, homestead werkt idd niet meer, vandaar mijn nieuwe homepage, als ie klaar is mogen jullie kijken! Haha!

Sundancer

Berichten: 9703
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Emmen,Drenthe,Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-10-01 21:29

Ja heb ook nog een van webspace er liggen alleen, ik weet niet hoe ik hem erop moet zetten weet jij dat cody?

Cody

Berichten: 20725
Geregistreerd: 20-04-01
Woonplaats: Grolloo

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-10-01 21:36

Heb je een PB gestuurd

Cody

Berichten: 20725
Geregistreerd: 20-04-01
Woonplaats: Grolloo

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-10-01 21:38

De link doet het niet trouwen, of nou ja, de link wel, maar als ik alles invul krijg ik na een paar minuten een time-out error.

Sundancer

Berichten: 9703
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Emmen,Drenthe,Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-10-01 21:42

ja ik krijg startpagina.nl dan doet het niet (kan hem niet vinden)

Cody

Berichten: 20725
Geregistreerd: 20-04-01
Woonplaats: Grolloo

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-10-01 10:29

Hm nou de link doet het inmiddels en ik zie dat je maar 5MB schijfruimte krijgt!!!
En ik zit nu dus op 5 MB en mijn homepage is nog niet af, da's ook mooi balen...
Scheve mond\


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BingBot, Madeira_, no--a en 28 bezoekers