Waar kan je Wav. bestanden uploaden??

Moderators: EvelijnS, Murthul, Muurp, Berdien

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
carlosje

Berichten: 1738
Geregistreerd: 04-12-01
Woonplaats: Rotterdam

Waar kan je Wav. bestanden uploaden??

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-06-04 13:31

hoihoi...ik wil graag wat zelfgemaakt wav.bestanden uploaden en op mijn site zetten, maar ik weet niet waar??

Dank je wel!!

xx Kat
Laatst bijgewerkt door carlosje op 19-06-04 13:36, in het totaal 1 keer bewerkt


Gast4532
Berichten: 67019
Geregistreerd: 13-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-06-04 13:35

vergeet niet dat wav meestal vrij groot is, dus de site langzaam maakt.
maar bv een hinik wav is niet zo groot en kun je bij google bv wel vinden onder hinnik.wav oid.

voor muziek zijn midi's heel geschikt.

Plus niet iedereen heeft zin in muziek, laat de keuze vrij of je het aan maar ook uit kunt zetten.

carlosje

Berichten: 1738
Geregistreerd: 04-12-01
Woonplaats: Rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-06-04 13:38

eeh..haha ik heb het verkeerd neergezet..ik bedoelde zelfgemaakte wav.bestanden..ik heb dus bestandjes waar ik wat zeg.. Haha!..en die wil ik op mijn site zetten Lachen..ik wil ze dus kunenn oploaden vanaf mijn pc Lachen

Gast4532
Berichten: 67019
Geregistreerd: 13-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-06-04 13:39

Bij Lycos kan dat, en verwacht ook wel op de plek waar je van je eigen provider ruimte krijgt om een website te maken.
tenminste bij chello wel Lachen

carlosje

Berichten: 1738
Geregistreerd: 04-12-01
Woonplaats: Rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-06-04 13:53

Dank je is al gelukt Lachen..maar hoe zet ik de link op mijn site?? en wat zet je ervoor geen [img] en [/img] toch??

Lize
Berichten: 52
Geregistreerd: 15-12-03
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-06-04 16:01

Je kunt beter je .wav's converteren naar MP3's, neemt minder ruimte in en laadt sneller voor de gebruikers. Als ik me mijn HTML-lesjes goed herinner kun je gewoon linken, dus met de commando's <ahref> en </ahref>, maar dat kun je via Google ook vast wel uitvissen.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Evito_06, Florenc, Miesemuisje, Supervixen en 48 bezoekers