kan webcam niet installeren :?

Moderators: Berdien, Dani, Murthul, Muurp, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Liselot

Berichten: 29007
Geregistreerd: 18-06-01
Woonplaats: Almelo

kan webcam niet installeren :?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-06-04 13:41

ik heb vanmiddag een webcam gekocht; een trust 120 spacecam.
cdtje erin, software geinstalleerd. usb poort aangesloten. dan zegt de computer dat hij een nieuw apparaat heeft gevonden en opent hij automatisch een wizzard om de bijbehorende software op te zoeken.
die kan hij dus niet vinden... als ik handmatig ga kijken kan ik hem ook nergens vinden.
zelf met zoeken bij alle bestanden en of mappen kan ik hem niet vinden.

wat doe ik fout? ik heb namelijk precies de handleiding gevolgd


Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-06-04 13:53

En als je annuleren doet? Doet de cam het dan nog steeds niet?
Plug hem eerst eens in, als het venstertje dan komt, even op annuleren en dan nogmaals de drivers installeren.

Liselot

Berichten: 29007
Geregistreerd: 18-06-01
Woonplaats: Almelo

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-06-04 13:54

drivers staan erop, heb ik net gedownload, maar daarmee werkt het ook niet

heb net alles er weer afgegooid (gedeinstallerd) en weer opnieuw erop gezet, maar nu komt dat venster van nieuwe hardware niet meer in beeld

echt te zwaar frustrerend Stoom uit je oren

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-06-04 13:57

Ergh.. waarom heb je ook in vredesnaam een trust gekocht Clown

Liselot

Berichten: 29007
Geregistreerd: 18-06-01
Woonplaats: Almelo

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-06-04 13:59

nog nooit problemen mee gehad... hoorde overal dat het wel een goed merk was...

had trouwens hetzelfde soort probleem met mijn mp3 ding, zou zo alleen niet meer weten hoe ik dat destijds opgelost had Verward

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-06-04 14:18

Pas geleden was er volgens mij een zelfde topic over dezelfde cam... weet niet of je die met de zoekfunctie kunt geven. Die persoon heeft de cam volgens mij omgeruild toen...

Liselot

Berichten: 29007
Geregistreerd: 18-06-01
Woonplaats: Almelo

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-06-04 14:24

morgen komt er een vriend van me langs, die heeft er wel wat verstand van... anders breng ik hem gewoon terug en koop ik een logitech

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-06-04 14:34

Voor de prijs hoef je het niet te laten hoor, er zijn ook goedkope logitechs als je goed zoekt Lachen.

Liselot

Berichten: 29007
Geregistreerd: 18-06-01
Woonplaats: Almelo

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-06-04 16:38

hij doet het!! geen idee waarom nu wel, maar hij doet het iig

xcynthiax

Berichten: 3319
Geregistreerd: 11-09-03
Woonplaats: hoogvliet

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-06-04 18:50

nou, hier nog 1, alles geinstalleerd met cd-tje enzo...en dan doet ie het nog niet..misschien dat iemand hier hem wil komen installeren, hahaha,
owja, ik heb trouwens een: creative pc-cam 880
dus een digitale camera en een webcam in 1 Knipoog

..Romana Utopia.. mijn meissie 4-ever!!
ik zal je nooit vergeten!!!

Girl In The Mirror

Berichten: 3156
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-06-04 23:07

is het die van de Blokker? bij mij doet ie 't ook niet. Hij kan alleen m'n tv kaart vinden dus als ik mn webcam aanzet op MSN kunnen mensen tv kijke bij me >;)

Cuando menos piensas .... sale el sol


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: 01San, Googlebot en 18 bezoekers