Ervaringen met Sony Ericsson T230 en Tele2 mobiel

Moderators: Murthul, Muurp, EvelijnS, Berdien

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
manzano

Berichten: 17683
Geregistreerd: 22-10-01
Woonplaats: Vleuten

Ervaringen met Sony Ericsson T230 en Tele2 mobiel

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-06-04 19:51

Nou de titel zegt het al. Wie heeft hier ervaring mee?? Vooral ervaringen met de telefoon vind ik er interessant!


veer

Berichten: 1520
Geregistreerd: 14-08-03
Woonplaats: Beverwijk

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-06-04 08:20

Tele2Mobiel is wel een ok netwerk, het maakt gebruik van Telfort. Het is dus eigenlijk gewoon telfort. Die telefoon heb ik geen ervaring mee.

Brent mijn stoere vent !

Sorane
Berichten: 9836
Geregistreerd: 14-11-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-06-04 09:55

Ik heb geen ervaring met de tele2mobiel maar wel met de Ericsson. Wat een *** toestel. Hij gaat nu voor de zoveelste keer in reparatie. Hij is ook al meerdere malen vervangen. Mensen die ik ken die dat toestel hebben, hebben er ook niets anders als ellende mee.

manzano

Berichten: 17683
Geregistreerd: 22-10-01
Woonplaats: Vleuten

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-06-04 15:44

niemand verder???
Ik hoor wel meer negatieve reacties over het toestel ja. Best raar, zou je niet verwachten van dat merk.

Sorane
Berichten: 9836
Geregistreerd: 14-11-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-06-04 16:19

manzano schreef:
niemand verder???
Ik hoor wel meer negatieve reacties over het toestel ja. Best raar, zou je niet verwachten van dat merk.


Dat had ik ook niet verwacht nee. Ik heb zowel een Sony als een Ericsson toestel gehad maar met biede nooit ellende...

Fox_xy

Berichten: 508
Geregistreerd: 26-03-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-06-04 19:26

ik had een tele2 telefoon maar die heeft het binnen 6 maanden begeven!

Vinny || B+11 || L1+3 ||
Evilou || :+: ||

Martenique
Berichten: 1606
Geregistreerd: 31-05-01
Woonplaats: Enschede

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-06-04 19:42

Ik bel ook via tele 2, heb er geen problemen mee, werkt prima. Is alleen lastig dat ik altijd moet opwaarderen via me vader(kan niet even een kaart kopen, nu heeft me vader veel meer zicht op hoeveel ik bel etc.)

manzano

Berichten: 17683
Geregistreerd: 22-10-01
Woonplaats: Vleuten

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-06-04 20:56

Tele2 is een abbonnement, dus hoef niet op te waarderen. Daarbij gaat het om gewone merk telefoons. Die zijn niet speciaal aan Tele2 verbonden. Zo hebben ze ook nokia's en een siemens.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Anandi_, Celine1996, domosan, enidan, Flippertje, Iloveiswan, JuliaaahX, lrm, luuntje, MarJon, Mavelle, Paulina, pretty, xxdomiixx en 163 bezoekers