Computer probleem

Moderators: Berdien, Dani, Murthul, Muurp, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
MarijeR

Berichten: 23365
Geregistreerd: 20-08-01
Woonplaats: Onstwedde

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-10-01 08:36

ok, ik ben dus echt blonT...

Ik wilde vanmorgen m'n computer aanzetten en toen was er iets goed fout.
Nu heb ik 'm eindelijk zover dat ie het dus weer doet, alleen kan ik het beeldscherm niet meer instellen. Ik heb nu dus maar 16 kleuren en een heel afwijkend beeldformaat.

Via configuratiescherm lukt het dus niet om het te veranderen, heeft iemand tips???

Ik word hier echt knettergek Frusty Frusty


Death_Squad

Berichten: 2203
Geregistreerd: 19-04-01
Woonplaats: Fysiek: 's-Hertogenbosch Hart: R'dam

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-10-01 10:04

Probeer de drivers opnieuw te instaleren, wel eerst ze weg gooien, download eerst anders de nieuwste drivers.

Ben je er niet bekend mee, met t vinden van de juister drivers, zeg dat dan gg, dan moet je ff t type videokaart achterlaten en je besturingssysteem (als t windows is, welke verdie dus).

...Nightstalker...

Onbetwist de Landenspecialist bij www.vandenbosch.com !

Karin

Berichten: 61661
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-10-01 10:06

Klinkt bekend, heb ik ook eens gehad. Uiteindelijk heeft een vriend het voor me opgelost.

Hoe kan het dan dat zo'n driver er van de een op de andere dag mee ophoudt? 't Is toch gewoon een soort programma en geen onderdeel van je hardware?

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

Death_Squad

Berichten: 2203
Geregistreerd: 19-04-01
Woonplaats: Fysiek: 's-Hertogenbosch Hart: R'dam

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-10-01 11:01

T kan beschadigd worden, of doordat er ineens iets fout gaat als je een ander programma instaleerd, dat je software conflicten krijgt, t gebeurt mij heel vaak, daarom formateer ik 1x in de maand (plm.)

...Nightstalker...

Onbetwist de Landenspecialist bij www.vandenbosch.com !

MarijeR

Berichten: 23365
Geregistreerd: 20-08-01
Woonplaats: Onstwedde

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-10-01 11:09

Ik heb vanalles geprobeerd... en uiteindelijk format C gedaan Frusty
Ik had een deel van m'n gegevens gelukkig nog op cd, maar heel veel dus ook niet Huilen

Ik vermaak me vandaag wel weer...

Death_Squad

Berichten: 2203
Geregistreerd: 19-04-01
Woonplaats: Fysiek: 's-Hertogenbosch Hart: R'dam

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-10-01 11:29

Euh, dan had je alleen maar Windows hoeven weg te gooien, of, data opslaan of een andere partitie dan dat je windows hebt staan, zodat je neit alles hoeft te formateren.

En nu ben je nog wel ff bezig met alles opnieuw te instaleren, of wat?

...Nightstalker...

Onbetwist de Landenspecialist bij www.vandenbosch.com !

MarijeR

Berichten: 23365
Geregistreerd: 20-08-01
Woonplaats: Onstwedde

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-10-01 12:18

Ik weet niet wat ik had gedaan, maar hij deed dus verder niets meer.
Ik had eerst windows er al opnieuw opgezet maar toen bleef ie raar doen.

En af en toe formateren kan geen kwaad om eens op te ruimen Lachen
Wel balen dat ik heel veel muziek kwijt ben, en wat veel erger is, chatlogs die ik dus heeel graag wilde bewaren Verdrietig

Mike

Berichten: 2686
Geregistreerd: 19-02-01
Woonplaats: De Meern

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-10-01 11:01

Download gewoon het programma Norton Ghost. Als je dan een beetje schijfruimte over hebt, maak je gewoon een backup van je systeem. Is heel handig als je een systeem net geinstalleerd hebt en alles werkt, heb je een probleem, dan heb je binnen 10 minuten weer een werkend systeem met alle goede drivers en geinstalleerde programma's.

Romkabouter... Zo kleurrijk, maar toch kleurloos!
~ Schiet met scherp: Canon EOS 1D mark II / 20D + Canon EF 70-200/2.8 L USM IS + Sigma 17-35mm F2.8-4.0 DG EX ASF HSM + Canon 430EX Speedlite ~

Death_Squad

Berichten: 2203
Geregistreerd: 19-04-01
Woonplaats: Fysiek: 's-Hertogenbosch Hart: R'dam

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-10-01 14:27

Dat benm ik ook van plan met mijn lappie!, die gga ik binnenkort helemaal leeg gooien, en dan winXP erop gooien!

maar kan je die Ghost file dan bijv. op een CD bewaren? en hoe zet je dat terug?

Grtz

...Nightstalker...

Onbetwist de Landenspecialist bij www.vandenbosch.com !

**Max**

Berichten: 160
Geregistreerd: 18-09-01
Woonplaats: Noord-Brabant

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-10-01 19:43

Ik ben assistent-systeembeheer op school, en wij werken ook met Norton Ghost.
Dit is idd een zeer fijn programma,
want je hoef maar 1 computer helemaal te installeren.
Daarna moet je er een 'image' van maken en over zetten op de andere computers.
Dit gaat via het netwerk, dus ik denk dat je het ook via CD-Rom kan doen.
Je moet gewoon een opstartdiskette maken en daar
Norton Ghost op zetten.
Via Norton Ghost kun je dan bladeren naar je CD-romdrive en het 'image' selecteren.

Suk6 Cool Knipoog

~ Only Fools Dream About Things They Can Not Have... I Wanna Be A Fool ~


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie