Iemand verstand van Nokia 6110?

Moderators: Berdien, Dani, Murthul, Muurp, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Sibold
Berichten: 1817
Geregistreerd: 10-07-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-10-01 20:04

[zie titel]

Op de een of andere manier doet de voicemail het niet meer op dit toestel (HEEL VERVELEND!) en ik weet niet hoe ik het weer goed moet krijgen. De handleiding is in het Fins, Noors, Frans of Portugees... Verward
Wie helpt?


ikke

Berichten: 26109
Geregistreerd: 06-03-01
Woonplaats: next to nowhere

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-10-01 20:12


kennis is ééndimensionaal, kunde is tweedimensionaal, inzicht is driedimensionaal, ervaring is vierdimensionaal.....
Leuke dingen doen met je paard? www.nvvr.info

ikke

Berichten: 26109
Geregistreerd: 06-03-01
Woonplaats: next to nowhere

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-10-01 20:14

Ja dus. Heb even voor je gekeken. Gewoon bij hun zoekmachine 6110 invullen en je vermaakt je wel een uurtje.

kennis is ééndimensionaal, kunde is tweedimensionaal, inzicht is driedimensionaal, ervaring is vierdimensionaal.....
Leuke dingen doen met je paard? www.nvvr.info

Sibold
Berichten: 1817
Geregistreerd: 10-07-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-10-01 20:30

Ja en daar kom ik dus niet meer uit. Hmm.
Het heeft iets te maken met het netwerk ofzo, het goede netwerk is nu ingsteld alleen schakelt hij niet meer door naar de voicemailbox. Waarschijnlijk is er iets mis gegaan toen ik op IJsland was... hmmm.

ikke

Berichten: 26109
Geregistreerd: 06-03-01
Woonplaats: next to nowhere

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-10-01 20:37

Dan zul je bij je provider moeten zijn. Je hebt toch wel KPN of Libertel? Al de rest is minder tot zwaar oliebol, overschakelen dus, indien nodig.

kennis is ééndimensionaal, kunde is tweedimensionaal, inzicht is driedimensionaal, ervaring is vierdimensionaal.....
Leuke dingen doen met je paard? www.nvvr.info

Sibold
Berichten: 1817
Geregistreerd: 10-07-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-10-01 06:41

Ik heb abo bij KPN... kan ik je ook wel leuke verhalen over vertellen Haha!

geral

Berichten: 3604
Geregistreerd: 25-08-01
Woonplaats: hm niet belangrijk

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-10-01 11:44

gewoon KPN bellen dus 310 of 311 dan je voicemail via kpn opnieuw inschakelen, had ik laatst ook.
Doet het nu weer gewoon, had niets met mijn Nokia te maken.

succes

Geral

Sibold
Berichten: 1817
Geregistreerd: 10-07-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-10-01 13:56

Inmiddels zijn we een dag verder... voicemail doet het weer. Probleem lag bij de KPN... vaag hoor.

Had inderdaad niks met de Nokia te maken Haha!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _Mars_, Ashleytjuhh, chantal_bel, Chasingmood, Dani, DeEenhoorn, Donna89, Everon, Goldie, GoogleAdsense, Josien_, Kelpla, Leo, Maureen95, Nathalie18x, SpeechLess, StonedRomy, StormMilagro, Xhiske, xxmichellexx en 158 bezoekers