Filmpjes als mov?

Moderators: Berdien, Dani, Murthul, Muurp, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Pink_Horizon

Berichten: 19828
Geregistreerd: 11-03-01

Filmpjes als mov?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-02-04 11:09

Mijn camera slaat de gemaakte filmpjes automatisch op als Mov.
Nou vidn ik dit opzich niet zo erg maar nu moet iedereen die ik een filmpje stuur eerst die player downloaden + installeren.

Zit er op iedere camera een mogenlijkheid dat je dit instelt hoe hij de foto's opslaat? of is er een mogenlijkheid ze op de comp om te zetten oid?

Trotse mama van dochters Svenna & Loys
Voorlopig paardloos!


Niki

Berichten: 1116
Geregistreerd: 03-02-01
Woonplaats: Amsterdam Dorp

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-02-04 11:19

Bij die van mij is dat idd ook, dat die in .MOV staat.

Dus als het mag in dit topic: voor mij ook de vraag kan je dat veranderen op het toestel, of heb je daar een makkelijk programma voor (Olympus camera)?

"And nothing is more powerful than beauty in a wicked world"

Siempie

Berichten: 30310
Geregistreerd: 18-01-02
Woonplaats: Beverwijk

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-02-04 12:17

Ik maak hier altijd gebruik van RAD Video tools.

http://www.dvdrhelp.com/mov2avi.htm

Hier staat een engelse uitleg hoe het programma gebruikt wordt en waar je het kunt downloaden

Guinevere

Berichten: 5267
Geregistreerd: 22-04-03
Woonplaats: Verenigde Staten

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-02-04 20:44

Siempie schreef:
Ik maak hier altijd gebruik van RAD Video tools.

Ik ook. Let er wel op dat niet alle compressie manieren even goed werken. Ik zelf gebruik altijd Intel Indeo(R) Video R3.2 of Indeo® Video 5.10.

Pink_Horizon

Berichten: 19828
Geregistreerd: 11-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-02-04 22:19

Het is gelukt OK dan!

Jullie zijn de bestuh! Knipoog

Trotse mama van dochters Svenna & Loys
Voorlopig paardloos!

Pink_Horizon

Berichten: 19828
Geregistreerd: 11-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-02-04 22:19

Niki schreef:
Bij die van mij is dat idd ook, dat die in .MOV staat.

Dus als het mag in dit topic: voor mij ook de vraag kan je dat veranderen op het toestel, of heb je daar een makkelijk programma voor (Olympus camera)?


Ik heb idd ook een Olympus. Die moeten gewoon apart zijn wrs Haha!

Trotse mama van dochters Svenna & Loys
Voorlopig paardloos!

Dyonne
Moderator AR, MD, VS, BEH

Berichten: 26077
Geregistreerd: 10-03-02
Woonplaats: Boskoop, Zuid-Holland

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-02-04 21:24

Super is dit. Bedankt!! Ik wist nooit hoe het moest. En ik heb ook een Olympus idd.

Siempie

Berichten: 30310
Geregistreerd: 18-01-02
Woonplaats: Beverwijk

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-02-04 21:30

Voor zover ik weet kun je niet op een camera instellen hoe een filmpje wordt opgeslagen. Op sommige camera's wordt het opgeslagen als MOV andere als AVI.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: dressagelady, Fellow, Petite, xelle en 42 bezoekers