Paint is helemaal weg?

Moderators: Murthul, Muurp, EvelijnS, Berdien

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Meisje201
Berichten: 35192
Geregistreerd: 05-09-03

Paint is helemaal weg?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-02-04 15:03

Onze compje is helemaal weer opnieuw geinstalleerd 2 dagen terug.
Allemaal leuk fijn en aardig hoor,
Maar zit nou een dubbel zogroot virus op wat er weer niet afwil.
Maarja, dat terzijde,

Mijn digifotos openen altijd op paint.
Daar kan ik ze bewerken etc.
Maar heel paint staat niet meer op me comp, en als ik een programma wil openen met paint gaat me hele comp flippen etc.

En ik heb paint echt nodig om me fotos te kunnen bewerken etc, hij opend ze nou op een internetsite.
heb ook al geprobeert om ze met wat anders te openen, maar dat doet ie ook maar soms.

Iemand enig idee wat het kan zijn, of heeft hier ervaring mee?


paultje3181
Berichten: 51
Geregistreerd: 09-02-04
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-03-04 16:28

Heb je nu toevallig windows 98? Die kan namelijk geen jpg en gif openen... En die worden standaard geopend in Internet Explorer. Probeer het eens met Imaging (staat er ook standaard op) of met bijvoorbeeld Photoshop elements ofzo...

Jouw naam kan hier staan!!! Stuur een PB voor mijn rekeningnummer en maak wat over.

Meisje201
Berichten: 35192
Geregistreerd: 05-09-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-03-04 16:38

Ik heb nu idd windows 98 weer omdat 2000 teveel virussen binnehaalde.
Imaging kan doet het niet.

paultje3181
Berichten: 51
Geregistreerd: 09-02-04
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-03-04 16:55

doet het niet, of staat er niet op? Dan zou je hem nl. via de windows98 cd kunnen installeren door bij configuratiescherm -> software toevoegen -> windows onderdelen -> Imaging...
En je zou "De Gimp" kunnen proberen. dat is een gratis bewerkingsprogramma zoals Photoshop.

Jouw naam kan hier staan!!! Stuur een PB voor mijn rekeningnummer en maak wat over.

Sundancer

Berichten: 9703
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Emmen,Drenthe,Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-03-04 16:56

Misschien even opnieuw installeren?

Configuratiescherm-->Software---> Windows Onderdelen toevoegen of verwijderen-->Dubbele klik op Bureau-accessoiress en hulpprogramma's--->Weer dubbeleklik op Bureau-accessoiress (dan word even aanvinken) is dit al gebeurd dan moet je hem even uitvinken..(CD VAN JE WINDOWS MOET JE WEL HEBBEN!) En dan later weer even aanvinken.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie