foto's uit filmpjes halen

Moderators: Murthul, Muurp, EvelijnS, Berdien

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Merel

Berichten: 1157
Geregistreerd: 21-02-02
Woonplaats: Vroomshoop

foto's uit filmpjes halen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-02-04 22:16

Had al even zitten zoeken naar onderwerpen hierover, maar weet natuurlijk niet de juiste woorden te vinden voor zo'n zoekopdracht...

Jullie kennnen het vast wel, een mooi filmpje gemaakt met je fotocamera van een paar seconden, ontzettend leuk, en je verkneukelen bij het afspelen in quicktime, maar op de foto's komt het gefilmde onderdeel er niet zo mooi uit en bij een paar keer klikken op de pauzeknop zie je de mooiste foto's ooit verschijnen, maar..

je zit in quicktime en kan ze dus niet opslaan wanneer je het filmpje op pauze hebt staan (tenminste..ik heb het nog niet ontdekt..)

weet iemand hoe dit wel kan?


dihjo

Berichten: 155
Geregistreerd: 14-06-03
Woonplaats: Achterhoek

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-02-04 22:42

Quicktime op Windows of een Mac ?

Merel

Berichten: 1157
Geregistreerd: 21-02-02
Woonplaats: Vroomshoop

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-02-04 22:43

Quicktime op windows 98 (quicktime 6.5)

Carlaa

Berichten: 2863
Geregistreerd: 25-03-03
Woonplaats: Zuidoost Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-02-04 23:38

Zoals je al weet ben ik ook erg benieuwd naar de antwoorden Merel! Ik ga dit topic dus ook heel erg in de gaten houden! Haha!

petraaken
Moderator FA

Berichten: 37955
Geregistreerd: 17-07-03
Woonplaats: Zedelgem (België) provincie West-Vlaanderen

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-02-04 10:38

kan je dit ook met windows mediaplayer?

Merel

Berichten: 1157
Geregistreerd: 21-02-02
Woonplaats: Vroomshoop

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-02-04 15:05

Voor zover ik weet niet, maar dan hoor ik dat graag!
alleen kan ik het desbetreffende filmpje niet in media player afspelen..
daarom ben ik juist zo lang bezig geweest quicktime te downloaden.

XoNo

Berichten: 21435
Geregistreerd: 28-12-01
Woonplaats: Assen

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-02-04 18:47

Bij sommige programma's wil het lukken om een screenshot te maken. Dit doe je door een simpele druk op de knop, namelijk : Prt Scr. Zo heet het op mijn laptopje. Zit ergens rechts bovenaan. Voluit komt het neer op Print Screen. Vervolgens heeft je computer het plaatje als het ware geknipt. Je moet het dus in een fotobewerkingsprogramma plakken.

Alleen wil het ook wel voorkomen dat op je screenshot een zwart vlak voorkomt, ipv de 'still' van het filmpje Verward

From the looks of this place, my ass has got a lot of catching up to do.
http://www.crperformancehorses.nl

Merel

Berichten: 1157
Geregistreerd: 21-02-02
Woonplaats: Vroomshoop

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-02-04 11:30

Ja ja!! Het werkt, en ik snap het ook nog!!

Thanx!

Carlaa

Berichten: 2863
Geregistreerd: 25-03-03
Woonplaats: Zuidoost Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-02-04 12:58

Merel schreef:
Ja ja!! Het werkt, en ik snap het ook nog!!

Thanx!


En ik ook! Haha!

Bedankt hoor!

Merel

Berichten: 1157
Geregistreerd: 21-02-02
Woonplaats: Vroomshoop

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-02-04 20:34

Ja, nogal logisch, aangezien jij mij nog geholpen hebt!
thanx.

Guinevere

Berichten: 5267
Geregistreerd: 22-04-03
Woonplaats: Verenigde Staten

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-02-04 21:05

XoNo schreef:
Alleen wil het ook wel voorkomen dat op je screenshot een zwart vlak voorkomt, ipv de 'still' van het filmpje Verward

Dan moet je even de instellingen van je computer wijzigen.
Configuratie scherm > Beeldscherm > Instellingen > Aangepast > Troubleshoot > Geen hardware versnelling.

Ik hoop dat de namen kloppen ... ik kan het me niet zo goed meer herinneren.

Bojangles

Berichten: 13704
Geregistreerd: 23-06-02
Woonplaats: Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-02-04 11:41

Guinevere"]
[quote="XoNo schreef:
Alleen wil het ook wel voorkomen dat op je screenshot een zwart vlak voorkomt, ipv de 'still' van het filmpje Verward

Dan moet je even de instellingen van je computer wijzigen.
Configuratie scherm > Beeldscherm > Instellingen > Aangepast > Troubleshoot > Geen hardware versnelling.

Ik hoop dat de namen kloppen ... ik kan het me niet zo goed meer herinneren.
[/quote]

He geweldig OK dan!
Daar heb ik dus altijd last van als ik stills wil maken van een lange digitale film, dat ga ik morgen eens uitproberen *LOL*

Joyce de Vos - Horse Charms Webshop - Horse Agility NL - Painting Pony
Let op wegens tijdgebrek en andere bezigheden, ben ik nauwelijks meer actief op Bokt. Graag niet PB-en, maar mailen voor snel bereik :) Bedankt!

Guinevere

Berichten: 5267
Geregistreerd: 22-04-03
Woonplaats: Verenigde Staten

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-02-04 20:09

Summertje schreef:
He geweldig OK dan!
Daar heb ik dus altijd last van als ik stills wil maken van een lange digitale film, dat ga ik morgen eens uitproberen *LOL*

Is het gelukt? Lachen

Vergeet niet om je instellingen weer terug te zetten wanneer je klaar bent met het maken van stills, dat is beter.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie