wappen?

Moderators: EvelijnS, Murthul, Muurp, Berdien

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
peeky

Berichten: 3752
Geregistreerd: 29-12-02

wappen?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 31-01-04 18:12

Nou, heb ik eindelijk een nieuw mobieltje met van die polyfone beltonen, schijn je die op te moeten halen met wappen en ik snap er echt helemaal niets van!

Iemand ervaring hiermee? Misschien maakt het nog uit wat voor toestel ik heb> het is een sony ericsson Z600


Natalie

Berichten: 4331
Geregistreerd: 01-09-01
Woonplaats: Alken (België) (Limburg)

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-01-04 18:15

Hoe het gaat weet ik niet, weet alleen dat dat wappen geldafzetterij is... kost veel geld voor enkele minuutjes... Er moeten toch ook andere manieren zijn om polyfone beltonen af te halen...

Sommigen maken het leven mooier, gewoon door er te zijn...
30-05-2007 Annelies
20-02-2009 Daan

capopjekop

Berichten: 24160
Geregistreerd: 30-11-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-01-04 18:50

Natalie schreef:
Hoe het gaat weet ik niet, weet alleen dat dat wappen geldafzetterij is... kost veel geld voor enkele minuutjes... Er moeten toch ook andere manieren zijn om polyfone beltonen af te halen...


nee hoor hoeft niet
als je GPRS of zo iets hebt dan betaal je voor de gedownloade mb's *LOL*
lees het boekje eens door. daar staat alles in Knipoog

Georgette

Berichten: 11620
Geregistreerd: 20-03-03
Woonplaats: Hilversum

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-01-04 19:00

Ja, ik heb ook een telefoon (Samsung A800) waarmee je alleen door middel van wappen je ringtones af kan halen. Echt irritant is dat, want ook ik snap er niks van. Gevolg was laatst dat ik 5 euro kwijt was en nog geen ringtone had..

14-11-'14 trotse mama geworden van Sven!

Gek op paardenvriend Jaro ♥

Zonnebloem

Berichten: 6288
Geregistreerd: 14-06-03
Woonplaats: Volendam

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-01-04 20:24

heb daar geen ervaring mee...

Sterker dan de dood is de herinnering die blijft...
9 januari 2013 bevallen van een gezonde jongen: Jeroen.

peeky

Berichten: 3752
Geregistreerd: 29-12-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-02-04 09:46

Hè gatver....ja je moet het bij je abonnement hebben in de eerste plaats, dat wappen, en dan nog installeren, nou ja.....allemaal erg irri.....gelukkig betaal je idd bij vodafone per MB, maar 1 MB=12 euro nog wat Bloos! Echt te erg voor woorden! Ik maak zelf wel een muziekje met de DJ functie op dat toestel Haha!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Baidu, enzino, Googlebot, iris_oo, Liinsjee, Madeira_ en 21 bezoekers