Tabellen naast elkaar in Word?

Moderators: Berdien, Dani, Murthul, Muurp, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
daantjuh

Berichten: 1195
Geregistreerd: 31-03-02

Tabellen naast elkaar in Word?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 26-01-04 17:43

Ik ben bezig aan een natuurkundeverslag...
Nu moet ik 2 tabellen naast elkaar zetten, maar dit lukt niet.

Weet iemand hoe dit moet?
Ik krijg de ene tabel dus echt niet naast de andere, alleen maar er onder. Ik kan naast een tabel ook niks typen.
Iemand enig idee hoe dit komt en hoe ik dit op moet lossen? Bloos!


Sitie

Berichten: 2947
Geregistreerd: 13-09-03
Woonplaats: Ede

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-01-04 17:45

het ligt eraan hoe groot de tabellen zijn...

---->>> e_l_m_o is nu Sitie <<<----

Learn from the mistakes of others.You can’t live long enough to make them all yourself.

daantjuh

Berichten: 1195
Geregistreerd: 31-03-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 26-01-04 17:48

De tabellen zijn niet breed, moeten makkelijk naast elkaar kunnen, maar hoe? Schijnheilig

Heb hier ook een papier liggen waarop wel 2 tabellen naast elkaar staan, dus op de een of andere manier moet het wel kunnen...

laura1979

Berichten: 574
Geregistreerd: 08-11-03
Woonplaats: tilburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-01-04 17:50

onder tables kan je een tabel invoegen je moet alleen zelf zeggen hoeveel colums en rows je wilt dan moet het lukken

Sitie

Berichten: 2947
Geregistreerd: 13-09-03
Woonplaats: Ede

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-01-04 17:52

ja, ze verplaatsen
eerst er op kjlikken en dan de een naast de ander verplaatsen Haha!

---->>> e_l_m_o is nu Sitie <<<----

Learn from the mistakes of others.You can’t live long enough to make them all yourself.

daantjuh

Berichten: 1195
Geregistreerd: 31-03-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 26-01-04 17:57

laura1979 schreef:
onder tables kan je een tabel invoegen je moet alleen zelf zeggen hoeveel colums en rows je wilt dan moet het lukken


M'n vraag is denk ik niet helemaal duidelijk, ben niet zo goed in uitleggen Bloos
Dat tabel invoegen lukt wel, maar ik wil dus 2 losse tabellen naast elkaar plaatsen, en dat lukt niet.

Er op klikken en dan naast de andere tabel schuiven lukt om de een of andere reden ook niet Verward

Soris

Berichten: 583
Geregistreerd: 20-05-03
Woonplaats: OM

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-01-04 18:45

Is inderdaad ingewikkeld, maar volgens mij lukt het zo:

Als je een tabel hebt, moet je er zeg maar met je muis op gaan staan, en dan verschijnt er linksboven de tabel een hokje met een kruisje erin.
Hierop moet je met je rechtermuisknop klikken, en dan onderaan table properties (tabel eigenschappen in NL).
Dan moet je in het tabblad Table het plaatje met 'around' aanklikken (waarschijnlijk in het nederlands iets van 'omheen'). Nu kun je om de tabel heen tekst plaatsen, en ook een andere tabel erheen slepen (als ie klein genoeg is natuurlijk).

Succes, laat me even weten of het gelukt is *LOL*

daantjuh

Berichten: 1195
Geregistreerd: 31-03-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 26-01-04 19:26

Ik heb het net op jouw manier geprobeerd Jertadeperta, kan inderdaad klikken op: rondom. Maar daarna kan ik nog geen tekst/tabel naast een andere tabel zetten Verward

Soris

Berichten: 583
Geregistreerd: 20-05-03
Woonplaats: OM

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-01-04 19:35

Ow, bij mij lukte het wel.
Staan allebei je tabellen dan wel op 'rondom'?

Leuke dressuurpaarden te koop van oa Don Tango B, Arlando, Serano Gold, El Capone, Sorento, Riant: Stal Alberts

daantjuh

Berichten: 1195
Geregistreerd: 31-03-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 26-01-04 19:49

Ja...
Waarschijnlijk doe ik ergens iets verkeerd Bloos!

Gaat heel voorzichtig vragen... Zou jij misschien willen proberen of je ze naast elkaar krijgt als ik het Word bestandje naar je toe stuur? Bloos Bloos Bloos

Soris

Berichten: 583
Geregistreerd: 20-05-03
Woonplaats: OM

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-01-04 20:24

haha, ja hoor, toe maar
ik zal je m'n email adres even pb-en

Leuke dressuurpaarden te koop van oa Don Tango B, Arlando, Serano Gold, El Capone, Sorento, Riant: Stal Alberts

daantjuh

Berichten: 1195
Geregistreerd: 31-03-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 26-01-04 20:41

Het is al gelukt!!! Haha!
Iedereen bedankt voor de hulp Knipoog

Scum

Berichten: 31973
Geregistreerd: 11-08-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-01-04 22:52

Ik ga heel eigenwijs toch nog een andere tip geven. Maak een tabel met 1 rij en 2 kolommen en een rand van 0 (dus onzichtbare rand). Stop in de linkercel een tabel en in de rechtercel ook (dus een tabel in een tabel), en dan staan ze gegarandeerd naast elkaar.

Boyke & Hummer :)

Lielle

Berichten: 64667
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-01-04 09:54

ik zat net te denken aan het creeren van een tabel met bv 5 kolomen en een x aantal rijen. In de middelste kolom geef je de cellen een boven- en onderzijde van 0 en je hebt twee tabellen naast elkaar Knipoog

Desiree

Berichten: 28761
Geregistreerd: 23-01-01
Woonplaats: Twente

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-01-04 10:09

Ik maak altijd gewoon 1 tabel. Alleen de middelste lijnen/ middelste kolom zet ik dan uit, zodat je alleen maar rasterlijnen ziet. Op papier zie je dan 2 tabellen.

De hond is de betere mens

Lielle

Berichten: 64667
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-01-04 12:09

dat bedoelde ik, maar Desiree legt het iets simpeler uit Haha!

Desiree

Berichten: 28761
Geregistreerd: 23-01-01
Woonplaats: Twente

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-01-04 12:13

Ik ben nu eenmaal een simpele ziel! Haha!

De hond is de betere mens


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _Cubby_, Baidu, Cerilene_, Effy, Faniek, Google Web Preview, Googlebot, ilikex, Jolandaa, Maartje1990, MAD_fan, Mnique, pjotrg, prulletje, ReadTheRulez, Sanne_zepp, Siesjuh, SkyLWG, soesita, Solmyrkvi, Tova, xGoldenHero, xSetjeslover, Yahoo en 112 bezoekers