Gebruiken jullie wel eens suikervervanger?

Moderators: Mjetterd, Dani, ynskek, Ladybird, xingridx, Polly, Hanmar

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
Riƫtte

Berichten: 5201
Geregistreerd: 26-02-01
Woonplaats: Bovensmilde

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 15-09-01 11:49

'k heb gister een cake gebakken en daar heb ik alle suiker in vervangen door zoetstof. De cake is erg broos geworden (lijkt meer koek als cake), en hij smaakt ook totaal niet zoet... Heb er zelfs nog wat vanillesuiker dooor gedaan, maar dat heeft dus niet geholpen.
Volgende keer maar eens half om half suiker en zoetstof proberen.....

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-09-01 12:50

ik heb dat eens geprobeerd op de aardbeien te eten ipv gewone suiker, echt Misselijk

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-09-01 01:10

Heb je er misschien gewone poederachtige zoetstof ingedaan? Die verliest namelijk zijn zoete smaak door verhitting. Je hebt voor te bakken van oa Natrena vloeibare zoetstof die wel zoet blijft.
Ik maak soms cheesecake met zoetstof en magere kwark en die smaakt net zo goed als een "gewone" cheesecake. Ik val zelf vaak wat af als ik er zo 1 maak omdat ik daar dan mee onbijt, lunch en als toetje eet omdat ik het zo Vingers aflikken vindt.

Yor
Berichten: 1404
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: Ik ben een rasechte Leuther...

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-09-01 07:29

die vloeistof kan je idd gebruiken alleen dat werkt ook niet zo goed want ik geloof dat het dan niet meer rijst ofzo iets in die richting...
er zijn toch nog best veel lekkere dingen die je zonder suiker kan bakken hoor!
mijn moeder is diabetes en wij hebben best vaak dingen zonder suiker!!