Memorycard werkt niet meer

Moderators: Berdien, Dani, Murthul, Muurp, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Guinevere

Berichten: 5267
Geregistreerd: 22-04-03
Woonplaats: Verenigde Staten

Memorycard werkt niet meer

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-01-04 01:23

Een van de memorycards van mijn digi kan sinds een tijdje niet meer door de digi gelezen worden. Als ik de card er in doe en dan de camera aanzet, geeft hij eerst een piep en daarna staat er een soort van T in een vierkantje met de vraag yes of no. Bij no blijft dat zich herhalen, bij yes krijg je een scherm waarop staat card error.

De andere schijfjes werken wel gewoon. Verder heeft de computer geen probleem met het schijfje en laat gewoon zien hoeveel en welke foto's erop staan. Via de computer kan je dus ook foto's verwijderen. Ik heb toen alles er af gehaald en het schijfje geformatteerd maar ook dat hielp niet. Wat kan ik nog meer proberen?


Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-01-04 01:59

Hmmm formatteren zou eigenlijk moeten werken... denk dat er verder weinig is wat je nog kan doen?

Guinevere

Berichten: 5267
Geregistreerd: 22-04-03
Woonplaats: Verenigde Staten

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-01-04 05:35

Jammer, daar was ik al bang voor! Gelukkig is het maar een kleintje.

marloes-joy

Berichten: 8420
Geregistreerd: 28-07-01
Woonplaats: Vianen

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-01-04 07:11

ik heb hetzelfde probleem met 2\!! kaartjes...Boos!

SuperPepeijn

Berichten: 13113
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Gouda

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-01-04 13:35

er zit op mijn kaartjes 10 jaar garantie, kijk dat even na dan.

Amor Vincit Omnia

masja

Berichten: 3976
Geregistreerd: 23-05-02
Woonplaats: Melderslo

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-01-04 14:10

Ik heb dat ook gehad! Echt super irritant tot mijn lieve vriend er achter kwam dat wij nog in het menu van de camera konden komen en op format konden drukken. Toen deed ie het weer! Haha! Hopen dat die van jou dat ook kan....

Triorette (Tiara) Z2+10 foto's *mama van L'Amourette*
Berghof's Faith L1+4 *mama van La Vie*
Op 6 november 2015 gepromoveerd tot mama van Laurens :D
Dressuurinstructie - Training - Sportmassage bij paarden - Meer info? Zie http://www.masja.net

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-01-04 10:33

Misschien dat een format in het toestel anders werkt dan een format op de pc? Misschien moet hij nog wat van de software op het toestel naar de memorycard kopieren? Systeembestanden oid?

marloes-joy

Berichten: 8420
Geregistreerd: 28-07-01
Woonplaats: Vianen

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-01-04 18:11

nee formateren hielp helaas niet..
we hebben inmiddels een andere camera en nieuwe (andere) kaartjes

Guinevere

Berichten: 5267
Geregistreerd: 22-04-03
Woonplaats: Verenigde Staten

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-01-04 19:20

masja schreef:
Ik heb dat ook gehad! Echt super irritant tot mijn lieve vriend er achter kwam dat wij nog in het menu van de camera konden komen en op format konden drukken. Toen deed ie het weer! Haha! Hopen dat die van jou dat ook kan....

Nee, in de camera formatteren gaat helaas niet meer. Ik kom niet voorbij dat T scherm zonder card error te krijgen.

Helaas zit er geen garantie op. Het was zo'n kleintje dat je gratis bij de camera kreeg.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AmberG, Baidu, cnterpstra, Dani, deflin, Donna89, esmee1008, lastig, NinaCharlie, xBeauuu en 110 bezoekers