Webcammen via MSN?

Moderators: Neej, Muurp, Dani, Murthul

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nathalie

Berichten: 28277
Geregistreerd: 11-01-01
Woonplaats: Eindhoven

Webcammen via MSN?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-01-04 18:36

Ik heb vanmiddag een webcam gekregen, laat kerstkadotje.
Maargoed..
Ik heb alles geinstalleert enzo. Kan gewoon met dat programma wat erbij zat foto's en filmpjes maken enzo.
Maar via MSN webcammen lukt niet?
Dan krijg ik een zwart beeld..
iemand die weet wat ik precies moet doen?

Hip & Groen - Voor eigentijdse, bewuste ouders!
http://www.hipengroen.nl


Heb jij tijd om mee te doen aan een groot ruiteronderzoek?
LadyMadonna

Berichten: 55426
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: werkendam (NB)

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-01-04 18:38

heb je een tv kaart in je pc? Dat was bij ons het probleem dat de pc de TV kaart als webcam zag. Hebben we even moeten veranderen

Once in a while you will come to know, the reasons why you ride so low, the truth is hard it will cut you like a knife.... The outsider for life... -Danny Vera-
www.facebook.com/sosmellie geuren voor in huis!

Nathalie

Berichten: 28277
Geregistreerd: 11-01-01
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-01-04 18:40

Dat zou ik echt niet weten...
Maar ik kan wel gewoon filmpjes maken en bijv. mezelf bekijken ofzo op de pc. Tong uitsteken Dus ik denk dat dat wel goed zit?

Hip & Groen - Voor eigentijdse, bewuste ouders!
http://www.hipengroen.nl

Sundancer

Berichten: 9704
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Somewhere in The Netherlands.

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-01-04 18:43

En wil het via netmeeting wel?

En heb je al bij msn instellingen gekeken?

Nathalie

Berichten: 28277
Geregistreerd: 11-01-01
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-01-04 18:45

Ja MSN herkent m wel als ik naar de instellingen ga. Krijg daar ook gewoon beeld.
Maar als ik echt ga webcammen niet...
Netmeeting heb ik niet op de computer volgens mij?

Hip & Groen - Voor eigentijdse, bewuste ouders!
http://www.hipengroen.nl

Nathalie

Berichten: 28277
Geregistreerd: 11-01-01
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-01-04 18:47

Oh duh, ik heb wel netmeeting.
En ja, daar doet hij het wel..

Hip & Groen - Voor eigentijdse, bewuste ouders!
http://www.hipengroen.nl

Sundancer

Berichten: 9704
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Somewhere in The Netherlands.

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-01-04 18:48

maar netmeeting kan ook via msn toch?

MiekSpeciaal
Berichten: 2813
Geregistreerd: 28-05-03
Woonplaats: Den-Bosch

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-01-04 19:29

Ik heb ook pas een webcam gekocht.. en ik heb eerst netmeeting en de software van de webcam geïnstalleerd en toen deed ie het gewoon hoor... Verward

Nathalie

Berichten: 28277
Geregistreerd: 11-01-01
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-01-04 19:32

Ja hij doet het nu ook dus via netmeeting en via een videovergadering ofzoiets?
Maar gewoon webcamgesprek doet ie niet.. Scheve mond

Hip & Groen - Voor eigentijdse, bewuste ouders!
http://www.hipengroen.nl

Nerwen

Berichten: 15546
Geregistreerd: 02-09-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-01-04 19:36

Maar moet je voor een webcam nou ook persee een tv kaart hebben? (Ikke ook webcam willen....)

(Sorry Nathalie dat ik dit in jouw topic vraag Bloos )

Toess

Berichten: 11986
Geregistreerd: 27-08-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-01-04 20:10

Heb je Netmeeting aanstaan terwijl je op msn zit??
Dit had ik nl. eerst ook, daardoor deed hij het dus niet, als ik Netmeeting uit had was alles goed Lachen

<3 Trotse mama van R obin (2007) & M ilan (2013) <3


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie