USB memorystick Micro Vault

Moderators: EvelijnS, Murthul, Muurp, Berdien

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
behappy
Berichten: 10
Geregistreerd: 05-01-04

USB memorystick Micro Vault

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-01-04 19:30

ik weet eigenlijk niet war ik het moest neerzetten dit topic, maar ik heb dus zo'n stik met een installatie cdtje erbij, maar ik snap er werkelijk nix van. op het cdtje staat een demo hoe je alles moet doen. heb ik dat gedaan, maar hij zegt de hele tijd dat het via micro vault moet....terwijl ik die stick er wel in heb zitten en in alle USB poorten heb gehad....
nu kan ik dus wel op de stick komen en ook dingen er op zetten

maar dit is de nieuwe pc maar op mijn oude pc kan hij die stick niet lezen, hij ziet die hele F schijf dus niet! maar al mijn foto's staan op die pc, hoe krijg ik die in vredesnaam naar mijn nieuwe pc?! iemand enig idee hoe het kan dat die pc hem niet kan lezen?!


gomir

Berichten: 23575
Geregistreerd: 13-09-01
Woonplaats: Groningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-01-04 21:05

Geen verstand van, maar je bent vergeten uit te loggen
Kon ik wel mooi je topic vinden Tong uitsteken

Ik heb mezelf vandaag al overtroffen door zonder problemen de nieuwe muis en het toestenbord aan te sluiten Party!!

*Niet elke verandering is een verslechtering!*
*Ze is niet bang voor de dood, maar als de dood om bang te zijn...(Guido Weijers-Oxymoron)*
*Als je bent waar je heen ging, waar moet je dan naar toe? (veldhuis & Kemper-tijd heelt alle zonden)*

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-01-04 01:13

Wat voor besturingssysteem heb je op de oude pc? Met windows 95 en 98 first edition functioneerd USB niet...

Biertabje
Berichten: 9637
Geregistreerd: 26-01-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-01-04 10:37

Sypheron schreef:
Wat voor besturingssysteem heb je op de oude pc? Met windows 95 en 98 first edition functioneerd USB niet...



oh nou dan is het goed dat je het zegt, maar moet ik dan eerst windows eraf gooien en dan XP er opzetten?!

"There is something about jumping a horse over a fence, something that makes you feel good. Perhaps it's the risk, the gamble. In any event it's a thing I need."

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-01-04 00:40

Welke windows heb je er op staan? 98 denk ik toch wel? Upgrade dan even naar Second edition, daar werkt het wel mee Lachen.

Biertabje
Berichten: 9637
Geregistreerd: 26-01-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-01-04 12:05

Sypheron schreef:
Welke windows heb je er op staan? 98 denk ik toch wel? Upgrade dan even naar Second edition, daar werkt het wel mee Lachen.



??oke hoe moet ik dat doen?
waar kan ik dat upgrade en hoe?

"There is something about jumping a horse over a fence, something that makes you feel good. Perhaps it's the risk, the gamble. In any event it's a thing I need."

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-01-04 15:19

Heb je mensen in je omgeving die misschien beschikken over een update cd? even wat rondvragen anders... Volgens mij kan het niet via windowsupdate maar dat weet ik niet zeker.

Pegasus

Berichten: 1066
Geregistreerd: 28-12-01
Woonplaats: Mijdrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-01-04 11:36

Klopt, gaat niet via windows update, je hebt een cd nodig.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie