digi kapot (maakt wel foto maar alles is zwart)

Moderators: Murthul, Muurp, EvelijnS, Berdien

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Ireen_

Berichten: 8227
Geregistreerd: 13-08-01

digi kapot (maakt wel foto maar alles is zwart)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-01-04 10:47

Verdrietig ik geloof dat m'n digi ermee opgehouden is...
als ik een foto wil maken zie ik op het beeldschermpje alleen zwart, als ik dan een foto maakt dan flitst hij wel (doet ie automatisch als dat nodig is) maar hij maakt gewoon een helemaal zwarte foto.
Ik heb de lens al schoongemaakt en de batterijen zijn ook nog niet op.

ik heb net allemaal foto's proberen te maken en heeel af en toe doet hij het 1 keertje, maar daarna is het gelijk weer zwart..

iemand enig idee wat er mis kan zijn? of istie gewoon echt dood nu?

Het is trouwens een Medion 4.1 mega pixels en hij is 1,5 jaar oud.


Pegasus

Berichten: 1066
Geregistreerd: 28-12-01
Woonplaats: Mijdrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-01-04 11:37

Ben bang dat hij inderdaad overleden is. Ik zou trouwens proberen om aanspraak te maken op deugdelijkheid van het produkt. Het is niet normaal dat een camera na 1.5 jaar overlijdt.

Siempie

Berichten: 30310
Geregistreerd: 18-01-02
Woonplaats: Beverwijk

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-01-04 11:37

Heb je geprobeerd de camera te resetten? Er is vast wel een mogelijkheid daarvoor.

De foto's die hij maakt zijn die op de pc wel te zien? Zo ja, dan is er waarschijnlijk iets aan de hand met je beeldscherm.

Relliej

Berichten: 2508
Geregistreerd: 14-07-03
Woonplaats: Schiedam

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-01-04 12:50

Misschien kan het liggen aan de (LCD) backlight? Misschien staat die bij jou uit, terwijl die aan moet staan.

Ireen_

Berichten: 8227
Geregistreerd: 13-08-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-01-04 16:31

De foto's zijn op de pc ook niet te zien, het is helemaal zwart gewoon. Ik zal eens kijken of er garantie op zit... hij is van de aldi Haha!

LCD dinges, bedoel je daar de flitser mee? weet jij wat ik er aan zou moeten/kunnen veranderen?

Siempie

Berichten: 30310
Geregistreerd: 18-01-02
Woonplaats: Beverwijk

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-01-04 18:08

LCD is het schermpje:D

Maar goed, de foto wordt gewoon zwart gemaakt. Heel vreemd.

Bel anders met Medion zelf: Met onderstaand nummer kunt u kontakt opnemen met de
Medion Service Center helpdesk:


Nederland: 0900 6334660

ponyzotje

Berichten: 6364
Geregistreerd: 21-10-01
Woonplaats: kortrijk, belgiƫ

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-01-04 18:44

medion ben ik al helemaal niet tevreden over. het zou me niet verwonderen als de mijne (vervangingscamera) over 'n tijdje ook stilvalt...
de mijne trekt gewoon 3/4 van de tijd niet.

Enya - Daya :-)


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie