stills/printscreens van een filmpje

Moderators: Berdien, Dani, Murthul, Muurp, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Ethelate

Berichten: 19830
Geregistreerd: 02-10-01

stills/printscreens van een filmpje

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-12-03 17:49

Het lukt me gewoon niet Clown
Ik kan met mijn camera korte filmpjes maken, .AVI bestanden.
Als ik die in Windows Mediaplayer afspeel, en dan op pauze zet, printscreen er van maak, en plak in Paint krijg ik wel het beeld, maar als ik het filmpje verder speel, speelt die ook bij paint verder.
En als ik opsla en open, is het een zwarte vlek.

En als ik ze naar een vriend stuur, lukt het hem wel, ook windows XP, ook Windows mediaplayer, en ook met paint...

Clown Wat doe ik fout Verward

Sommige ezels kunnen enkel over paarden praten


Nimue
Berichten: 3309
Geregistreerd: 21-11-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-12-03 18:14

Afspelen met RealPlayer ipv. MediaPlayer? Eigenlijk zou MP ook moeten werken, volgens mij, maar als noodoplossing kun je dat misschien gebruiken... Ik weet het ook niet... bij mij gaat het altijd wel in één keer, dus ik weet het ook niet precies.

Somebitch

Berichten: 17256
Geregistreerd: 06-09-03
Woonplaats: Zeeland

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-12-03 18:17

opslaan in jpg? als je alleen een foto wilt dan mischien help dat?

Somebitch @ [TEN-ITP] Zembla Du Vi 80km 2e plaats en best condition.
Zembla du vi: Klasse I + 19 - wp klasse II + 3 wp (zelf 5 wp) - klasse III + 2 wp (zelf 4 wp).
Sinds 2015 rij ik Valesco: CEI*

Lautjuh123

Berichten: 5174
Geregistreerd: 20-10-02
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-12-03 18:36

plakken, en filmpje stil laten staan en dan dat foto moment eruit knippen en plakken in ander bestand?

Lautjuh123

Berichten: 5174
Geregistreerd: 20-10-02
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-12-03 18:39

snap je t? Tong uitsteken

Ethelate

Berichten: 19830
Geregistreerd: 02-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-12-03 18:42

werkt ook niet...
Clown

Sommige ezels kunnen enkel over paarden praten

Lautjuh123

Berichten: 5174
Geregistreerd: 20-10-02
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-12-03 19:06

huh Scheve mond
en als je die in het nieuwe bestand geplakte opslaat?

Feetje

Berichten: 11126
Geregistreerd: 08-12-02
Woonplaats: Het zonnige zuiden

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-12-03 19:23

Kun je het niet openen in Animation Shop?

Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht ;)

ItsMe

Berichten: 784
Geregistreerd: 14-05-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-12-03 19:43

Probeer BSplayer eens....kan je zo even downloaden (download.com ofzo Knipoog). Kan je gewoon CTRL P (of zoiets) gebruiken en dan zit hij gewoon een jpg file neer waar je wilt.

Paardentekoop.net, dé website voor het verkopen en kopen van paarden.

Ethelate

Berichten: 19830
Geregistreerd: 02-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-12-03 22:26

Feetje"]
Kun je het niet openen in Animation Shop?
[/quote]
nop

[quote="Lautjuh123 schreef:
huh Scheve mond
en als je die in het nieuwe bestand geplakte opslaat?

al lang geprobeert..

Clown

Ik ga BSplayer downloaden...
Ik net aan mijn broer vertellen, die zei ook al, gewoon een super beveiliging van Microsoft...
Schiet ik niks mee op...

Sommige ezels kunnen enkel over paarden praten

Gast252
Berichten: 29528
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-12-03 23:02

Kan het misschien met Windows Moviemaker??

Ethelate

Berichten: 19830
Geregistreerd: 02-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-12-03 23:06

Lovely schreef:
Kan het misschien met Windows Moviemaker??


Danku voor de tip Tong uitsteken

Sommige ezels kunnen enkel over paarden praten

Gast252
Berichten: 29528
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-12-03 23:27

Graag gedaan Knipoog.

Yasmine
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 27497
Geregistreerd: 13-04-03
Woonplaats: Gent, België

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-12-03 09:27

Bij mij als ik het als JPEG opsla wordt ie gewoon zwart Scheve mond


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie