HELP! Geluid doet het niet meer?!?!

Moderators: EvelijnS, Murthul, Muurp, Berdien

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
wickedjazz

Berichten: 1625
Geregistreerd: 07-04-03
Woonplaats: Koog aan de Zaan

HELP! Geluid doet het niet meer?!?!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-10-03 16:57

Help me!

Mijn geluid doet het niet meer. Mijn geluidsicoontje rechtsonderin is ook verdwenen Verward Wie weet wat ik moet doen zodat ik mijn kazaa liedjes kan afspelen Bloos Verward

Alvast bedankt Bloos!

'The readiness is all'


Natalie

Berichten: 4331
Geregistreerd: 01-09-01
Woonplaats: Alken (België) (Limburg)

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-10-03 16:58

Opnieuw opstarten al geprobeerd?

Sommigen maken het leven mooier, gewoon door er te zijn...
30-05-2007 Annelies
20-02-2009 Daan

wickedjazz

Berichten: 1625
Geregistreerd: 07-04-03
Woonplaats: Koog aan de Zaan

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-10-03 17:10

Jup, al zovaak. Geluid is al een tijdje weg. Gewone dingen doet ie wel zoals als je iets verkeerd aanklikt ofzo hoor je 'ping'. Maar Gareth afspelen van kazaa doet ie niet Boos!

'The readiness is all'

Hermelijn

Berichten: 6664
Geregistreerd: 05-05-02
Woonplaats: Maastricht

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-10-03 19:22

Ach wees blij, hoef je die troep niet meer te horen Knipoog

Serieus:
wat je zou kunnen doen is bij het configuratiescherm kijken bij Geluiden en Audioapparaten, of daar alles nog goed werkt. Worden daar geen fouten aangegeven, kijk dan bij Bureauaccessoires => Entertainment => Volumeregeling of er niks op mute staat. En het is ook handig om te kijken of de volumeknop bij Kazaa wel open staat Knipoog

gast361
Berichten: 25879
Geregistreerd: 07-03-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-10-03 19:35

zit je stekkertje van je speaker nog wel goed in je PC?

wickedjazz

Berichten: 1625
Geregistreerd: 07-04-03
Woonplaats: Koog aan de Zaan

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-10-03 15:13

Kep geen speakers, boxen zitten in de compu zelf Haha! (Gateway astro)

'The readiness is all'

wickedjazz

Berichten: 1625
Geregistreerd: 07-04-03
Woonplaats: Koog aan de Zaan

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-10-03 15:16

GDV. Ik heb alles al gecheckt ne hij doet het nog niet. Wie weet btw hoe ik het icoontje van het geluidje rechtsonderin weer terug krijg? Ow ik ben ZO BLONT!

'The readiness is all'

gast361
Berichten: 25879
Geregistreerd: 07-03-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-10-03 18:34

je gaat op de taakbalk staan, properties, dan zie je de speakertjes, en zet je op altijd tonen.
Succes blondie!

Lianne007

Berichten: 2775
Geregistreerd: 03-06-03
Woonplaats: Hoogezand

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-10-03 20:17

misschien is je geluidskaart wel stuk...heb ik ook eens gehad...toen moesten we er een nieuwe in

Joske

Berichten: 462
Geregistreerd: 12-06-03
Woonplaats: Kweetnietmeer

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-10-03 23:31

Misschien de computer een keer grondig stofzuigen van binnen, wil ook wel eens helpen

Bokt verslavend ?? Nee hoor

stitch

Berichten: 3774
Geregistreerd: 14-08-02
Woonplaats: oviedo

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-10-03 23:59

misschien een keer naar de doktor nemen? ik heb een gevoel alsof je geluidskaart het heeft begeven

ynzo: En, de spannende liefdesverhalen à la As the world turns heb ik ook wel beleefd op m'n terugreis door onder andere Rusland, Polen en Frankrijk

Kirsty

Berichten: 695
Geregistreerd: 24-08-03
Woonplaats: Wageningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-10-03 12:46

je kan ook je vorige bewerkingen herstellen bij bureauaccesoires systeemwerkset en dan systeem herstellen. Want ik heb meerdere keren hetzelfde probleem gehad met Kazaa, en daarna deed ie het weer, dus maybe bij jou ook!

Van vallen leer je opstaan...!

wickedjazz

Berichten: 1625
Geregistreerd: 07-04-03
Woonplaats: Koog aan de Zaan

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-10-03 15:43

Geluidskaart is niet kapot. Ik hoor verder ook muziek van diverse sites dus hij doet het wel. Misschien een keer stofzuigen idd jah. Iemand anders nog oplossingen?

'The readiness is all'

UK_eef

Berichten: 3887
Geregistreerd: 18-06-03
Woonplaats: Amersfoort

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-10-03 20:09

ach dat hebben wij ook regelmatig met kazaa! na een aantal uur (!!!) (die van ons staat altijd de hele dag aan) gaat ie het ineens weer doen!
gewoon morgen nog een keer proberen!!

Belsje

Berichten: 2852
Geregistreerd: 28-10-02
Woonplaats: Belgisch Limburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-10-03 20:46

Heb je toevallig je mp3-afspeel stukje niet verwijderd?

Winamp opstarten en daar een mp3 aanklikken, moest het dat zijn, dan haalt hij daar zelf een bestandje voor af.

Heb ik ooit zelf dus voor elkaar gekregen, ben ik 3 weken voor aan het zoeken geweest ... :'(

٩(- ̮̮̃-̃)۶ Ik ben klein, lief en onschuldig ... en als je dat niet gelooft, maak ik je iets anders wijs :p ٩(- ̮̮̃-̃)۶
٩(- ̮̮̃-̃)۶


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie