Ik ken geen cu2 openen

Moderators: Murthul, Muurp, EvelijnS, Berdien

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Charmotte

Berichten: 4245
Geregistreerd: 16-05-01
Woonplaats: Utrecht

Ik ken geen cu2 openen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-08-03 09:31

Ik heb sinds eergister een computer op mn kamer, maar ik kan met deze computer geen cu2 openen....
wel mycu2.nl maar gewoon cu2.nl lukt niet, hij gaat dan wel laden, maar blijft dan haken...

Weet iemand of ik hier iets aparts voor moet downloaden?? Verward

Charmotte 4-ever!!!


Krieltje

Berichten: 2992
Geregistreerd: 26-01-03
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-08-03 09:33

maby is cu2 ff down...

Gezocht, verzorgpaardje omg. Eindhoven

Charmotte

Berichten: 4245
Geregistreerd: 16-05-01
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-08-03 10:03

Nee, want op mijn andere computer kom ik er wel gewoon op...

Charmotte 4-ever!!!

Charmotte

Berichten: 4245
Geregistreerd: 16-05-01
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-08-03 12:53

Weet niemand het!?!?!?

Charmotte 4-ever!!!

Kyan01

Berichten: 5404
Geregistreerd: 22-09-01
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-08-03 13:08

Cu2 ligt altijd op zn kont, of is onderweg. Als je op die site bent geweest is je pc altijd zo traag.

22-09-2006 is mijn zoon Kyan geboren!!
http://www.futerehope.come2me.nl/" target="_blank

Charmotte

Berichten: 4245
Geregistreerd: 16-05-01
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-08-03 13:45

Op de andere computer heb ik echt nergens last van, ik tik het adres is en hup hij is er Lachen
Maar nu kom ik er echt niet op!

Charmotte 4-ever!!!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie