kan niks meer met mijn pc doen

Moderators: EvelijnS, Murthul, Muurp, Berdien

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
miss

Berichten: 68
Geregistreerd: 20-12-02

kan niks meer met mijn pc doen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-08-03 12:58

Ik heb een heel raar probleem ik heb net een andere pc gekocht en heb hem geinstalleerd voor internet .
Toen ik hem vandaag aanzette, vraagt hij om eem wachtwoord en ik heb er helemaal geen wachtwoord ingezet.
Dus nu kan ik niks meer doen met mijn pc wie weet wat dat is??
Ik heb er windows ME op staan


Estranged

Berichten: 74
Geregistreerd: 31-07-03
Woonplaats: Noord-Holland

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-08-03 13:05

Een paar vraagjes;

* Wat is de gebruikersnaam waar je het wachtwoord voor in moet vullen ?
* Wie heeft de PC geinstalleerd want die heeft tijdens de installatie een gebruikersnaam op moeten geven.
* Wat gebeurt er als je gewoon op 'Enter' drukt als de PC om het wachtwoord vraagt ?
* Heb je de winkel al gebeld (als je daar / waar) je de PC gekocht hebt ?

G.

~ to arouse enmity or indifference in where there had formerly been love, affection, or friendliness.

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-08-03 13:07

Je hebt hem zelf geinstalleerd voor internet en daarna stond er een wachtwoord op nog? Verward

_10_

Berichten: 7295
Geregistreerd: 11-07-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-08-03 13:08


miss

Berichten: 68
Geregistreerd: 20-12-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-08-03 13:17

[quote="Estranged"]Een paar vraagjes;

* Wat is de gebruikersnaam waar je het wachtwoord voor in moet vullen ?

Party!! De gebruikersnaam staat nog op de oude eigenaar, maar speel al een maand spelletje met de pc en hij heeft nooit om een wavchtwoord gevraagt.
Ik heb de de aansluiting om op internet te komen via 12move er zelf opgezet

*Wie heeft de PC geinstalleerd want die heeft tijdens de installatie een gebruikersnaam op moeten geven.
Party!! Hij was al geïnstalleerd en er stond wel een gebruikersnaam in maar geen wachtwoord.

*Wat gebeurt er als je gewoon op 'Enter' drukt als de PC om het wachtwoord vraagt ?
Party!! Dan zegt hij wachtwoord onjuist

* Heb je de winkel al gebeld (als je daar / waar) je de PC gekocht hebt ?
Party!! HIj komt niet uit de winkel heb hem van vrienden gekocht die hem over hadden.
Maar tot gisteren werkte alles prima

Estranged

Berichten: 74
Geregistreerd: 31-07-03
Woonplaats: Noord-Holland

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-08-03 13:22

Tijdens de installatie van 12Move Internet zijn enkele Netwerk-instellingen overschreven waardoor er nu weer een gebruikersnaam + wachtwoord ingegeven moet worden.

Vraag aan de vorige eigenaar het wachtwoord ?

~ to arouse enmity or indifference in where there had formerly been love, affection, or friendliness.

miss

Berichten: 68
Geregistreerd: 20-12-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-08-03 13:38

Er heeft nooit een wachtwoord ingestaan en er is ook niks ingezet.
Nadat ik er 12 move had opgezet deed alles het gewoon. Ik heb hem daarna nog 4 x gewoon opkunnen starten. Ik is pas gekomen nadat ik er zone alarm op heb geïnstalleerd, maar ik heb toen ook niks in de instellingen veranderd. Daarna heb ik hem opnieuw opgestart en toen ging hij om een wachtwoord vragen. En nu kan ik dus windows niet meer starten.

Estranged

Berichten: 74
Geregistreerd: 31-07-03
Woonplaats: Noord-Holland

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-08-03 14:56

Tsja, Volgens mij zit je dan toch tegen een her-installatie aan te kijken. Geen vrienden en/of familie die er alsnog even naar kunnen kijken ?

Succes iig,

G.

~ to arouse enmity or indifference in where there had formerly been love, affection, or friendliness.

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-08-03 15:14

Is er in de tussentijd niemand anders op je pc geweest?

MrMagic

Berichten: 705
Geregistreerd: 03-01-03
Woonplaats: Enschede

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-08-03 15:29

En wat doet ie als je op cancel/annuleren drukt? i.p.v. inloggen?
denk dat je er dan wel in kan komen Knipoog

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-08-03 15:32

Bij 95 en 98 lukt dat, maar of dat bij ME ook nog lukt weet ik niet Scheve mond

MrMagic

Berichten: 705
Geregistreerd: 03-01-03
Woonplaats: Enschede

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-08-03 15:36

Ik weet het... ik heb zelf geen/weinig ervaring met ME (Meer Ellende Knipoog )
Maar het is te proberen, ME is de opvolger van 98SE en werkt in basis nog hetzelfde Huilen

miss

Berichten: 68
Geregistreerd: 20-12-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-08-03 23:22

Op OK klikken werkt niet op annuleren drukken werkt niet.
Ik heb geprobeerd een systeemherstel te doen maar dan vraagt hij om het wachtwoord.

Er is ook niet iemand anders op de pc geweest.

Dus dan moet ik waarschijnlijk alles opnieuw installeren, hoop dat dat lukt want moet je ook niet eerst voorbij het wachtwoord komen???

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-08-03 23:23

Met een format is dat niet nodig hoor. Maar haal er anders even iemand bij die er verstand van heeft? Lijkt me veiliger Knipoog


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie