frequentie monitor vraagje

Moderators: Berdien, Dani, Murthul, Muurp, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Gast4532
Berichten: 67019
Geregistreerd: 13-01-01

frequentie monitor vraagje

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-08-03 17:49

Waar hoort dat op te staan bij de adapter instellingen.
Mijn compu is de hele tijd aan het klooien en heb nu een soort van flikker beeld en dat is erg vermoeiend voor je ogen.
Dus heeft iemand tips voor me?


SuperPepeijn

Berichten: 13113
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Gouda

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-08-03 17:50

zorg dat je verversingsfrequentie (refreshrate) minstens op 75 Hz. staat.

Amor Vincit Omnia

Gast4532
Berichten: 67019
Geregistreerd: 13-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-08-03 18:14

Bedankt, dat kijkt al weer beter.
Maar hij kan ook nog hoger.

Maar bij alles wat ik instel zeurt hij dat het schade aan de monitor kan geven, of moet ik me daar niets van aantrekken Lachen

SuperPepeijn

Berichten: 13113
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Gouda

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-08-03 21:04

welnee. zet maar lekker hoog (80/85 Hz.) als je een moderne monitor hebt.

Amor Vincit Omnia

Romkabouter

Berichten: 21721
Geregistreerd: 25-06-02
Woonplaats: Donkerbroek

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-08-03 21:06

Als ie er niet tegen kan dat zie je ff niets meer Lachen
Maar als je dan 15 seconden wacht springt windows weer naar de oude refresh-rate. Geen centje pijn Haha!

Mijn woorden zijn mijn woorden en mijn mening. Deze graag alleen mij aanrekenen en niet mijn geliefden/vrienden/kennissen of een combi daarvan!

Gast4532
Berichten: 67019
Geregistreerd: 13-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-08-03 21:11

oke thanks
Hij staat nu op 100.
Makelijk dat ik weet dat het mag.

En mijn oogjes zijn ook vast blij.
Nu maar hopen dat het zo blijft staan, want het stomme ding heeft de laatste dagen wat tegen me en loopt spontaan vast.
Geeft alle mogelijke foutmeldingen.
Zet geluid van winamp op 0 enz.

Toch weer eens tijd om hem leeg te fietsen, maar alles er terug opzetten vind ik zo Gaaaap Ziek


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie