Help, raar beeld IE (soort volledig scherm)

Moderators: Berdien, Dani, Murthul, Muurp, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Ptries

Berichten: 3119
Geregistreerd: 21-06-01
Woonplaats: Bilthoven

Help, raar beeld IE (soort volledig scherm)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-08-03 09:57

Misschien een hele domme vraag, maar ik weet niet hoe ik dit moet oplossen.

Jaja, mijn moeder heeft weer een keer zitten internetten en die heeft dus iets gedaan, waardoor ik een heel irritant beeld heb. In eerste instantie opent het beeld zonder werkbalken ed. Ik dacht eerst nog heel simpel dat ze hem wel per ongeluk op volledig scherm hebben gezet, maar niet dus. Als ik op F11 druk, krijg ik wel weer mijn werkbalken, maar ik kan ze niet meer onder elkaar zetten, alleen opzij schuiven.

Verder staat mijn taakbalk ingesteld op altijd weergeven, maar dat doet 'ie nu dus ook niet meer.

Ik heb al in IE help gezocht, maar kan daar geen oplossing vinden.

Zodra ik iets in een nieuw venster open, heb ik weer geen werkbalk, zodra ik dan op F11 druk weer wel, maar weer in die rare vorm.

Ik heb 2 printscreens gemaakt voor de duidelijkheid:

Afbeelding

Afbeelding

Hoe krijg ik mijn beeld weer normaal????

War does not determine who is right - only who is left.

http://www.rvamelisweerd.nl


CCCCorine

Berichten: 5736
Geregistreerd: 10-06-03
Woonplaats: Bunschoten-Spakenburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-08-03 10:03

Ga naar 'beeld' dan naar 'werkbalken' en vink alles aan, of alleen de onderdelen die je terug wilt hebben.

Moonlover

Berichten: 1547
Geregistreerd: 25-11-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-08-03 10:04

Bij ons is het meestal F11 en hij staat weer goed.
Het kan ook dat je hem eronder vandaan moet schuiven, of lukt dat niet..?

Sjimmy

Berichten: 17716
Geregistreerd: 09-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-08-03 10:08

Beeld -->> werkbalken vergrendelen uitzetten.

:evaw:

Ptries

Berichten: 3119
Geregistreerd: 21-06-01
Woonplaats: Bilthoven

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-08-03 10:18

Ik heb die optie niet erbij staan als ik op beeld druk.

War does not determine who is right - only who is left.

http://www.rvamelisweerd.nl

Sjimmy

Berichten: 17716
Geregistreerd: 09-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-08-03 10:22

sorry het is beeld - > werkbalken -> de werkbalken vergrendelen of juist ontgrendelen natuurlijk. Dan kan je ze weer aanzetten en verslepen.

:evaw:

Ptries

Berichten: 3119
Geregistreerd: 21-06-01
Woonplaats: Bilthoven

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-08-03 10:31

Ik zie hem echt niet, zo ziet het er bij mij uit als ik op beeld druk:

Afbeelding

War does not determine who is right - only who is left.

http://www.rvamelisweerd.nl

Ptries

Berichten: 3119
Geregistreerd: 21-06-01
Woonplaats: Bilthoven

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-08-03 10:32

Overigens, als ik die vink bij volledig scherm weghaal, dan heb ik dus helemaal geen werkbalken meer.

War does not determine who is right - only who is left.

http://www.rvamelisweerd.nl

Sjimmy

Berichten: 17716
Geregistreerd: 09-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-08-03 10:46

heb je ws een andere IE dan mij. Ik heb het wel namelijk.

:evaw:

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-08-03 11:28

Hmm mijn IE start alleen als een balkje op (zoals het blauwe titelbalkje), verder zie ik niets totdat ik hem maximaliseer. Iemand een idee hoe ik dat weer op redelijk normale grootte krijg?

Ptries

Berichten: 3119
Geregistreerd: 21-06-01
Woonplaats: Bilthoven

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-08-03 11:54

Ik heb net windows opnieuw eroverheen gegooid, maar werkt ook niet. Wel begint mijn antivirusscanner (Norton) meldingen te geven dat hij een onderdeel mist. Boos! Computers Frusty Ik probeer nu of het op te lossen is door IE 6 erop te zetten.

War does not determine who is right - only who is left.

http://www.rvamelisweerd.nl

Sjimmy

Berichten: 17716
Geregistreerd: 09-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-08-03 12:07

Ik heb IE 6 idd

:evaw:

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-08-03 12:08

Werkbalken: aanpassen -> tekstlabels weergeven -> grote pictogrammen. Probeer dat eens?

manic

Berichten: 6551
Geregistreerd: 09-01-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-08-03 12:13

Eh... ene balkje gewoon naar onder het andere balkje slepen...

Europe is our playground

Ptries

Berichten: 3119
Geregistreerd: 21-06-01
Woonplaats: Bilthoven

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-08-03 13:11

Dat ging niet meer, had ik al geprobeerd, hij kon alleen nog maar opzij. Ik heb nu versie 6 van IE en hij doet weer normaal. Alleen moet ik mijn virusscanners weer aan de praat zien te krijgen Haha!

War does not determine who is right - only who is left.

http://www.rvamelisweerd.nl


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie