hoe homepage uploaden???

Moderators: Berdien, Dani, Murthul, Muurp, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Riëtte

Berichten: 5201
Geregistreerd: 26-02-01
Woonplaats: Bovensmilde

hoe homepage uploaden???

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-06-03 12:52

'k heb een homepage gemaakt in Microsoft Frontpage. Nu wil ik hem uploaden bij onze xs4all-account. We hebben daar een naam gekregen, maar ik krijg hem niet gelanceerd.
Nu is dat van mezelf niet zo vreemd, maar Marc krijgt het ook niet voor elkaar Verward .

Wie o wie?


CCCCorine

Berichten: 5736
Geregistreerd: 10-06-03
Woonplaats: Bunschoten-Spakenburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-06-03 19:35

Ik denk dat jullie hosting server geen frontpage-extensies ondersteunt. Mogelijk kun je die wel laten activeren. Anders kun je op je eigen computer een ftp-account aanmaken en deze gebruiken om je site up te loaden met frontpage. Mocht je hier geen barst van begrijpen, stuur dan even een PB-tje

Barb

Berichten: 11701
Geregistreerd: 24-07-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-06-03 20:12

even smartFTP downloaden, moet je hem even via google zoeken
want ik weet niet meer waar ik hem vandaan heb.
Hartstikke handig want zo doe ik het ook.

Jaike G. SPORT Z1+6 / Edou fan 'e Boppelannen SPORT Z2+0/ Tsjikke / Blossem

Bestel uw stickers, naambordjes en bedrukte kleding bij www.horseprint.nl

CCCCorine

Berichten: 5736
Geregistreerd: 10-06-03
Woonplaats: Bunschoten-Spakenburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-06-03 20:27

kan ook inderdaad, alleen is het wat omslachtiger

Feetje

Berichten: 11126
Geregistreerd: 08-12-02
Woonplaats: Het zonnige zuiden

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-06-03 21:12

www.smartftp.com zag ik net Knipoog

Snap er zelf anders ook geen barst van. @home werkt nu ook niet bepaald mee Boos!

Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht ;)

Feetje

Berichten: 11126
Geregistreerd: 08-12-02
Woonplaats: Het zonnige zuiden

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-06-03 21:19

Iemand die mij helpen kan? Ik heb nu Smart FTP maar hij zegt dat m'n login incorrect is terwijl ik zeker weet dat het de goede username is met bijbehorend wachtwoord...

Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht ;)

Riëtte

Berichten: 5201
Geregistreerd: 26-02-01
Woonplaats: Bovensmilde

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-06-03 14:38

Na veel pijn en moeite heeft Marc het voor elkaar gekregen, maar niet helemaal naar zijn zin. We hebben nu de omschrijving van de site aangepast, maar dan duurt het wrsch weer een dag voor we kunnen uploaden. Kerels!?!

BartVB
Eigenaar

Berichten: 36263
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-06-03 14:41

Als het goed is kan Frontpage ook gewoon met FTP je site uploaden Verward
Wazig..

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

CCCCorine

Berichten: 5736
Geregistreerd: 10-06-03
Woonplaats: Bunschoten-Spakenburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-06-03 18:22

Riëtte schreef:
Kerels!?!


Grr, je hebt echt geen kerels nodig bij het uploaden van een site Boos! .Sterker nog, zelfs zonder overdreven veel computerkennis is het mogelijk.

Ik snap het probleem wel. Je moet bij frontpage opgeven waar je heen wilt uploaden. Als je daar je webadres invult, pakt ie hem niet. Daarom moet je daar een ftp locatie invullen. Maar die moet je eerst op je computer aanmaken, anders pakt ie hem ook niet.

Ik raad je aan om alles gewoon via Frontpage te blijven doen, dat werkt het makkelijkst en zeker het snelst. Aparte FTP-programma's bezorgen je alleen maar extra werk.

Sterkte

pmarena

Berichten: 32934
Geregistreerd: 09-02-02
Woonplaats: Onderste eiland van ZH

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-06-03 18:58

Hmm...had ik ook , ik had m'n tripod.com website met behulp van Rommie
Lachen opgeslagen op mijn PC , en moest nog een FTP-iets vinden om het hele gebeuren daarmee op mijn 12move-beschikbare ruimte te krijgen....

Uiteindelijk vond ik 1 of andere Wizard op mijn PC die dat FTP-gedoe kon ,
alles correct ingevuld , contact maken , locatie zoeken , versturen.....
en ja hoor ook telkens dat gezeur dat mijn wachtwoord/account niet correct was Boos!

Terwijl ik godbeterd met datzelfde wachtwoord en username uberhaupt verbinding moet krijgen.... tssssk Boos!

Stom gedoe ook , dat dat nu niet wat makkelijker is Haha!

PAARDVRIENDELIJKE ZADELS EN RUITERSPORTARTIKELEN ONLINE SHOP www.fijn-zadel.nl NU GRATIS VERZENDEN VANAF 50 EURO.
Heb je een vraag over een Barefoot-zadel? Kijk eerst even *HIER* Barefoot Nederland - alle nieuwtjes op FACEBOOK
KASSA-koopjes: Slowfeeder hooinetten 20mm, Biothane teugels in allerlei kleuren. *\o/* Klik hier

Riëtte

Berichten: 5201
Geregistreerd: 26-02-01
Woonplaats: Bovensmilde

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-06-03 11:25

We proberen het vanavond weer. Marc heeft m'n site gister 5 minuten online gehad. Via LeechFTP.
Maar CCCorine, begrijp ik van jou dat we niet eens LeechFTP nodig hebben?

BartVB
Eigenaar

Berichten: 36263
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-06-03 12:46

Als je dezelfde gegevens uit LeechFTP invult in Frontpage dan zou dat ook moeten werken. In theorie iig Haha!

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Riëtte

Berichten: 5201
Geregistreerd: 26-02-01
Woonplaats: Bovensmilde

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-06-03 13:30

Probeer ik vanmiddag, wil nog een paar foto's scannen en plaatsen, en dan kan ie de lucht weer in!!
Ik kan dat dan gewoon in Frontpage onder "web publiceren" doen???

Riëtte

Berichten: 5201
Geregistreerd: 26-02-01
Woonplaats: Bovensmilde

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-06-03 18:36



Antwoord op onderwerpPlaats een reactie