Hoe installeer ik WAP op mijn mobiel (siemens C55)

Moderators: Murthul, Muurp, EvelijnS, Berdien

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Lautje

Berichten: 989
Geregistreerd: 05-04-01
Woonplaats: Nijverdal

Hoe installeer ik WAP op mijn mobiel (siemens C55)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-06-03 15:03

Ik wil graag polyfone ringtones downloaden op mijn telefoon, maar daarvoor moet ik eerst mijn WAP inschakelen.

Wie kan mij uitleggen hoe ik mijn WAP moet inschakelen op mijn Siemens C55?
Duurt dat lang, kost het geld, etc....

Alvast bedankt!

TARA (Amulet X Julio Mariner xx)--> Springen B + 31, Dressuur L2 + 9, SGW L + 10


BartVB
Eigenaar

Berichten: 36260
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-06-03 15:23

Ligt aan je provider, je moet even een paar dingen instellen. Zoek dus even de instellingen voor WAP op de site van je provider. Meestal geven ze voor specifieke telefoons aan wat je waar in moet vullen.

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

ItsMe

Berichten: 784
Geregistreerd: 14-05-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-06-03 16:28

En als je KPN-prepaid hebt, heb je pech.......Tong uitsteken

Paardentekoop.net, dé website voor het verkopen en kopen van paarden.

Jolanda_
Berichten: 4538
Geregistreerd: 26-05-03
Woonplaats: Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-06-03 17:39

kost je klauwen met geld.... houd dat wel in je achterhoofd ... gaat per kb dat je binnen haalt staat wel in je handleiding van je telefoon ik heb de C55 van T-Mobile en kost me teveel (prepaid) om ringtones te gaan downloaden ...
maar het staat duidelijk beschreven in je handleiding van de telefoon ...

Deze aarde is onze speelplaats, om te mogen voelen, huilen, lachen en leven.

angelfire

Berichten: 4715
Geregistreerd: 26-06-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-06-03 20:12

Ik heb samsung A800 en kpn (hi) prepaid en dat werkt niet. Verdrietig Als ik toch wil wappen moet ik m'n vaders sim-kaart ff jatten. }>

BartVB
Eigenaar

Berichten: 36260
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-06-03 20:21

MIsschien handiger om iemand te zoeken met een Siemens S55? Daar zit standaard een datakabel+software bij en die kan je ook gebruiken voor je C55, zo heb ik dat ook bij Wmijn gedaan.

Op die manier kan je gratis en voor niets de meest wazige ringtones gebruiken. Ik heb nu o.a. de tune van Chips (jaja, de motoragenten van vroeger) en de theme van The X-files voor mensen die niet in m'n telefoonboekstaan Haha!

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Gast4532
Berichten: 67019
Geregistreerd: 13-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-06-03 20:27

Chips, gaaaf
Dat vond ik vroeger (help) ook zo'n gave serie

Maar nu we het toch over datakabels hebben.
Ik heb er hier 1 liggen voor mijn nokia 3510i, zonder software
En de enige software die ik er werkende bij krijg is Oxygen phone manager, maar helaas is dat een 1 dag trial, waar ik geen krack van kan vinden.
Weet iemand misschien nog een programmatje wat zou kunnen werken?
Ik heb (geloof ik) een dau-9p kabel

Ik heb zo ongeveer 50 spelletjes gevonden voor mijn gsm, maar kan ze nu niet uit proberen Verdrietig


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie