Vraagje over de Aldi-digicam

Moderators: Murthul, Dani, Muurp, Neej

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Cody

Berichten: 20725
Geregistreerd: 20-04-01
Woonplaats: Grolloo

Vraagje over de Aldi-digicam

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-06-03 13:20

Ik heb er hier nu eentje liggen.
Maar hoe laad je dat ding op?
Met de adapter in het stopcontact?
Of moet je de batterijtjes zelf opladen? Zoja, hoe?


Miep

Berichten: 1707
Geregistreerd: 13-03-03
Woonplaats: Enschede

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-06-03 13:27

Er zit aan de zijkant een klepje, deze moet je open doen en daar het ene einde van de lader in drukken, het andere einde in een stopcontact doen.

Groetjes Miep Knipoog

* Profiel aangepast, nu met foto's *

Cody

Berichten: 20725
Geregistreerd: 20-04-01
Woonplaats: Grolloo

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-06-03 14:36

Ja dus toch gewoon via het stopcontact.
Maar hoe zie ik dan dat hij oplaadt?

Miep

Berichten: 1707
Geregistreerd: 13-03-03
Woonplaats: Enschede

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-06-03 15:44

Ehm...volgens mij zie je dat aan het batterijtje?( streepjes )
Weet het niet precies...Die die hier ligt is van mijn broer namelijk

Groetjes Miep Knipoog

* Profiel aangepast, nu met foto's *

Fitzroy
Berichten: 17055
Geregistreerd: 11-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-06-03 19:55

Volgens mij moet je gewoon de batterijen opladen. Dat doe ik tenminste en dat werkt prima Knipoog Er zat een oplader voor batterijen bij.

Niets is zo eerlijk verdeeld als het verstand. Iedereen denkt er genoeg van te hebben.

Jobbeltje

Berichten: 2744
Geregistreerd: 29-12-01
Woonplaats: Ljouwert City

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-06-03 19:57

Fitzroy schreef:
Volgens mij moet je gewoon de batterijen opladen. Dat doe ik tenminste en dat werkt prima Knipoog Er zat een oplader voor batterijen bij.


Zo doe ik het ook Haha!
Fitz: hoe lang doe jij met je batterijen?

Als je doet wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg
Eeke | M2 +2| eindstand
Gys | L1 + 6 | wedstrijdstop |
Trynke | M1 + 15 |
reserve voor het NK 2011 in Kootwijk! :D

Avanti

Berichten: 13364
Geregistreerd: 14-02-02
Woonplaats: ridderkerk

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-06-03 20:14

{offtopic] Gaan ze die digitale camera nog een keer verkopen? Wil hem namelijk ook!

Margee

Berichten: 5178
Geregistreerd: 19-08-01
Woonplaats: Kortenhoef

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-06-03 20:36

Nog een keer off topic. Ik kijk altijd op de website van Aldi wat er nu weer voor leuks aankomt. Hoef je niet steeds naar de winkel voor de folders en lig je als eerste voor de deur. Zelfde met de Lidl!!!

Cody

Berichten: 20725
Geregistreerd: 20-04-01
Woonplaats: Grolloo

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-06-03 21:28

Fitzroy schreef:
Volgens mij moet je gewoon de batterijen opladen. Dat doe ik tenminste en dat werkt prima Knipoog Er zat een oplader voor batterijen bij.

Aha, kijk die had ik er dus even niet bij, ik had al het idee dat het via de stroom niet werkte Knipoog
Dank je!!!

Dees

Berichten: 16172
Geregistreerd: 09-08-01
Woonplaats: Friesland

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-06-03 21:54

Yep, die aparte bijgeleverde oplader, kan je de AA batterijen los mee opladen.
Ik doe ongeveer 100 fotos met vers opgelaadde batterijen met de S-size. Bij M-size gaan zie ietsje minder lang mee.

Cody, jij ook aan de Aldi-Digi?

Ben op zoek naar rijpaard. Meer info? Zie mij profiel.

Ireen_

Berichten: 8235
Geregistreerd: 13-08-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-06-03 21:57

haha inderdaad gewoon de batterijen opladen! als je hem via dat stroom dingetje doet komt er bijna niks bij.. duurt veel langer.

Cody

Berichten: 20725
Geregistreerd: 20-04-01
Woonplaats: Grolloo

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-06-03 22:12

Dees schreef:
Yep, die aparte bijgeleverde oplader, kan je de AA batterijen los mee opladen.
Ik doe ongeveer 100 fotos met vers opgelaadde batterijen met de S-size. Bij M-size gaan zie ietsje minder lang mee.

Cody, jij ook aan de Aldi-Digi?

Nou paps is aan de Aldi-Digi en ik heb hem uiteraard acuut ingepikt Haha!
Heb inderdaad op vakantie in de camper een batterij-oplader gezien, die zal er dan wel bijhoren. Zal eens kijken of ik die ook te pakken kan krijgen Knipoog

Dees

Berichten: 16172
Geregistreerd: 09-08-01
Woonplaats: Friesland

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-06-03 22:15

O goody...
In The Picture zal nooit meer hetzelfde zijn }>

Ben op zoek naar rijpaard. Meer info? Zie mij profiel.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie