wie heeft er ook een nokia?

Moderators: Murthul, Muurp, EvelijnS, Berdien

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
RockyLover

Berichten: 4764
Geregistreerd: 09-08-02
Woonplaats: Hillegom

wie heeft er ook een nokia?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-05-03 14:03

eeej!

Ik wil weten hoe je met je nokia 3310 je beltegoed voor smstegoed omwisselen, of hoe je dat ook noemt. Dus dat je weer sms tegoed krijgt...

xxx Roos


Letizia

Berichten: 10644
Geregistreerd: 24-04-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-05-03 14:05

Ik heb een nokia 3410 maar mijn SMS'jes worden gewoon van m'n beltegoed afgehaald, ik heb T-mobile prepaid.

Mar1986
Berichten: 858
Geregistreerd: 09-04-03
Woonplaats: Groningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-05-03 14:07

Dat sms tegoed heeft te maken met KPN en niet met Nokia 3310!

RockyLover

Berichten: 4764
Geregistreerd: 09-08-02
Woonplaats: Hillegom

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-05-03 14:08

nou, ik heb vodafone... rustig zeg!!

Letizia

Berichten: 10644
Geregistreerd: 24-04-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-05-03 14:11

Anders bel je even naar de klantenservice, ik ben niet bekend met Vodafone

Imker

Berichten: 17287
Geregistreerd: 30-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-05-03 14:17

Hee, dat komt me bekend voor. Je moet nl. je sms-tegoed opwaarderen. Dat doe je als volgt: Bel 456 en dan krijg je een vrouwtjesstem aan de lijn die zegt dat als je blijft hangen tot na de piep, je sms-tegoed opgewaardeerd wordt met 4.40 en dat je op moet letten dat je het niet teruggestort kan worden op je beltegoed.

Ik wist dat ook niet, kon ook niet sms-en, maar gister ben ik bij de telefoonwinkel geweest en daar hebben ze me even geholpen. Haha!

Achilles Spr. B+20 Dr. L1+21 L2+17 M1+2!!
Olivius Dr. L2+15 M1+13, M2+15, Z1+10, Z2+2, promotie naar P-paard!!!

RockyLover

Berichten: 4764
Geregistreerd: 09-08-02
Woonplaats: Hillegom

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-05-03 14:18

imker, bedankt!! ik probeer het meteen

RockyLover

Berichten: 4764
Geregistreerd: 09-08-02
Woonplaats: Hillegom

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-05-03 14:19

ehh hij doet het niet Verward (nummer niet in gebruik staat er)
Laatst bijgewerkt door RockyLover op 23-05-03 14:21, in het totaal 1 keer bewerkt

Imker

Berichten: 17287
Geregistreerd: 30-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-05-03 14:19

Hee, dat is raar, ik kan nu wel sms-en

Achilles Spr. B+20 Dr. L1+21 L2+17 M1+2!!
Olivius Dr. L2+15 M1+13, M2+15, Z1+10, Z2+2, promotie naar P-paard!!!

Mar1986
Berichten: 858
Geregistreerd: 09-04-03
Woonplaats: Groningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-05-03 14:20

Strange, tja, toch de klantenservice dan maa. Heb je geen boekje bij je telefoon?

RockyLover

Berichten: 4764
Geregistreerd: 09-08-02
Woonplaats: Hillegom

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-05-03 14:22

ja, er staat dat het nummer niet in gebruik is ofzo.. en het boekje moet ik ff zoeken...

Letizia

Berichten: 10644
Geregistreerd: 24-04-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-05-03 14:23

Imker heb jij ook Vodafone? want dan zou het moeten kloppen Verward

Imker

Berichten: 17287
Geregistreerd: 30-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-05-03 14:26

Ik heb KPN, maar volgens mij is het systeem hetzelfde.

Achilles Spr. B+20 Dr. L1+21 L2+17 M1+2!!
Olivius Dr. L2+15 M1+13, M2+15, Z1+10, Z2+2, promotie naar P-paard!!!

RockyLover

Berichten: 4764
Geregistreerd: 09-08-02
Woonplaats: Hillegom

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-05-03 14:28

het nummer is gratis he? wil anders 1 van jullie het 1x proberen?

RockyLover

Berichten: 4764
Geregistreerd: 09-08-02
Woonplaats: Hillegom

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-05-03 14:41

echt ik bel vanalles, maar nergens staat het, zelfs niet op de site. of zoek ik niet goed?

angelfire

Berichten: 4715
Geregistreerd: 26-06-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-05-03 14:47

Ik heb ook een nokia 3310, maar ik heb kpn. Bij kpn moet je 456 bellen.
Ik denk dus dat het bij vodafone anders is? Verward
Ga anders terug naar de winkel, daar weten ze het vast wel. Knipoog
En weet je zeker dat je bij vodafone smste goed moet opwaarderen?

RockyLover

Berichten: 4764
Geregistreerd: 09-08-02
Woonplaats: Hillegom

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-05-03 14:51

haha, het is me al gelukt, want ik kon gewoon naar 1 iemand niet smsen, naar iemand anders wel, gelukkig! het gaat gewoon van me beltegoed af. bedankt voor de reacties!!!

Kim82
Berichten: 908
Geregistreerd: 12-12-02
Woonplaats: ENSCHEDE

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-05-03 17:29

precies! Bij kpn moet je opwaarderen, bij vodafone niet.

Ook bekend als Kim20!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Baidu, Yahoo en 15 bezoekers