muziek van kazaa op cd zetten

Moderators: EvelijnS, Murthul, Muurp, Berdien

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Kinta

Berichten: 2702
Geregistreerd: 19-09-01
Woonplaats: prov. Utrecht

muziek van kazaa op cd zetten

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-05-03 18:11

Ik weet niet hoe dit moet! Bloos
Ik hoorde dat je een programma Nero nog wat er voor moet hebben en wij hebben wel iets op de computer dat nero media player heet.
Als je weet hoe het moet zou je het me dan uit willen leggen. Bedankt!


Gast4532
Berichten: 67019
Geregistreerd: 13-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-05-03 18:40


Bunbun

Berichten: 1345
Geregistreerd: 27-04-03
Woonplaats: Halle (België)

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-05-03 22:29

Je kan ook met andere programma's cd's maken hoor, wij gebruiken bv Record now van HP...
Volgens mij kan je met elk schrijfprogramma die liedjes op cd zetten. Gewoon allemaal vanuit de map selecteren en dan moet het wel lukken.

lies

Berichten: 7797
Geregistreerd: 09-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-05-03 22:33

Tsss... Dat mag helemaal niet Schijnheilig

תיקון עולם

Kinta

Berichten: 2702
Geregistreerd: 19-09-01
Woonplaats: prov. Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-05-03 12:18

lis schreef:
Tsss... Dat mag helemaal niet Schijnheilig

Nee, ik ga het ook niet doen. Was alleen benieuwd hoe het moest. Schijnheilig

Inge_83

Berichten: 2112
Geregistreerd: 25-04-03
Woonplaats: Goes

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-05-03 12:30

lis schreef:
Tsss... Dat mag helemaal niet Schijnheilig

Vloeken mag ook niet.

Missy

Berichten: 6519
Geregistreerd: 02-09-01
Woonplaats: Vaassen

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-05-03 13:53

op mijn computer kan ik muziek selecteren, dan druk ik op de rechtermuisknop--> kopieren naar--> station van de brander.
Dan naar de brander, op cd brnaden klikken en de rest volgt vanzelf. Zo makkelijk, zelfs IK kan het(want een paar weken terug wist ik er geen zak van Clown )

We verwachten niets maar toch..
WoW-addict ^.^

missy_m

Berichten: 2160
Geregistreerd: 22-06-01
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-05-03 17:25

ik heb een heel handig programma ervoor easy cd creator echt een aanrader! dan kun je gewoon de nummers uit je kazaa map selecteren en die worden dan op cd gezet, je hebt er ook functies bij om een goed passend hoesje te maken enz. Suc6 ermee Lachen
Laatst bijgewerkt door missy_m op 23-05-03 17:39, in het totaal 1 keer bewerkt

Don't hate me cause you ain't me!

Gast4532
Berichten: 67019
Geregistreerd: 13-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-05-03 17:27

Dat gaat bij nero ook Lachen
Het is net wat je gewend bent.

Bij een oude compu bij mij stond ook easy cd creator en dat vond ik enorm makkelijk.
En ik moest heel erg wennen aan Nero.

Nu heb ik al weer een hele tijd Nero en vind ik die weer fijner Lachen

flair

Berichten: 9577
Geregistreerd: 07-03-01
Woonplaats: Den-Helder

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-05-03 17:30

Ik heb Nero burning rom ofzoiets... en zelfs ik snap het, dus dan snapt elke debiel het Haha!

Cd, compileren en dan vanuit mijn documenten (waar je je nrs heen hebt gekopieerd) je cd in elkaar zetten, klik op cd branden en hatsa je cdtje wordt gebrand Lachen

28-09-2007: Always in my head, rust zacht Flair.
Nothing compares too you...

missy_m

Berichten: 2160
Geregistreerd: 22-06-01
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-05-03 18:00

Volgens mij komt het idd allemaal wel een beetje op hetzelfde neer Haha!
Ik kan alleen absoluut niet overweg met het programma wat bij onze brander zat, HP-cd writer, echt een grote ellende..

Don't hate me cause you ain't me!

Clautje

Berichten: 14584
Geregistreerd: 13-05-01
Woonplaats: Hazerswoude

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-05-03 19:41

missy_m schreef:
ik heb een heel handig programma ervoor easy cd creator echt een aanrader! dan kun je gewoon de nummers uit je kazaa map selecteren en die worden dan op cd gezet, je hebt er ook functies bij om een goed passend hoesje te maken enz. Suc6 ermee Lachen


Klopt, hebben wij ook Zeker goed!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie