Ik word gek! Hulp gezocht met FTP_Pro!!

Moderators: Berdien, Dani, Murthul, Muurp, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Feetje

Berichten: 11126
Geregistreerd: 08-12-02
Woonplaats: Het zonnige zuiden

Ik word gek! Hulp gezocht met FTP_Pro!!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-05-03 10:38

Ik heb nu een site gemaakt met Dreamweaver en WebSpace aangevraagd bij @home. Ik heb 5 mb webspace.
Nu wil ik de site uploaden en ik heb FTP_Pro gedownload. Ik heb de zoekfunctie gebruikt en de @home hulp gebruikt maar ik snap er nog steeds niks van!
Wie kan mij helpen?

Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht ;)


Mario

Berichten: 1
Geregistreerd: 17-05-03
Woonplaats: Rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-05-03 11:20

Je bent beter af met LeechFTP, dit is een veel simpeler programma. Kijk maar eens op Download.com. Je moet trouwens wel je password weten van je internet aansluitng en de host-name (staat vast op home.nl!)

Succes!!

Ik sta steeds minder open voor anderen.
Ik denk dat ik dichter wordt.
(L)Sizzy(L)

Sundancer

Berichten: 9703
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Emmen,Drenthe,Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-05-03 11:25

Je kunt gewoon beter, ftp://members.home.nl doen en dan moet je je gebruikersnaam invoeren met je password......... makkelijkker en snelle bestaat niet bij @home Knipoog

Ethelate

Berichten: 19830
Geregistreerd: 02-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-05-03 11:29

Kost een website via @home *als je uiteraard via @home zit Knipoog * geld?
en hoeveel per maand/jaar?

Sommige ezels kunnen enkel over paarden praten

Sundancer

Berichten: 9703
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Emmen,Drenthe,Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-05-03 11:29

Nee kost niets, zit bij je Essent internet heb kun je gewoon een Website aanvragen via de service.home.nl dacht ik?

tije

Berichten: 1546
Geregistreerd: 21-08-02
Woonplaats: randje utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-05-03 12:21

FTP_Pro ik neem aan cute ftp pro want die heb ik ook

simpel je vult je ftp adres in login naam je pazz en je moet je em waarschijnlijk op passive mode zette en dan moet het lukke

The day that we first met , the angels whispered: Perfect
-http://www.stalvandekooidijk.nl

Feetje

Berichten: 11126
Geregistreerd: 08-12-02
Woonplaats: Het zonnige zuiden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-05-03 18:52

Sundancer schreef:
Je kunt gewoon beter, ftp://members.home.nl doen en dan moet je je gebruikersnaam invoeren met je password......... makkelijkker en snelle bestaat niet bij @home Knipoog


Ja, dat heb ik nu dus gedaan en dan krijg ik het zoekmenu om door m'n compu te bladeren. Maar hoe moet je dan selecteren welke site je wilt uploaden? Verward

Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht ;)

Sundancer

Berichten: 9703
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Emmen,Drenthe,Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-05-03 20:01

Nee, als je inlogt dan kom je in een scherm met de bestanden die al op je website staan, daar staat ook een index.html bij.... als je een site maakt moet je die de naam index.html geven....dan sleep je die naar die andere index.html en dan overlap je hem....

Feetje

Berichten: 11126
Geregistreerd: 08-12-02
Woonplaats: Het zonnige zuiden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-05-03 16:28

Hè? Dat snap ik dus echt niet? Verward

Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht ;)


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie