Fijne kerstdagen en alvast eetsmakelijk!
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
En anders merk ik het wel
Zo creatief ben ik (nog) niet. Jij natuurlijk wel. Hippe jij! Hoe doe je dat? Misschien kunnen we dat eens proberen!
)
Polivy schreef:Oeh, dat klinkt ook goed!Maar doe je dat dan met pannenkoekbeslag of wat voor beslag. Of gewoon beetje deeg ofzo. Zit me trouwens te bedenken: dat kan ook natuurlijk: minipizzadeegrondjes alvast voorbakken in de oven en dan pizzatjes maken op de gourmet..

Pebblesther schreef:Leuk dit topic
Hmm dat klink erg lekker en exclusief Orangiste, hoe kom je bij al die lekkere luxe gerechten?

Ik denk dat het minder snel bruin wordt als je het ei er bij doet, meteen. Heb het eigenlijk nog nooit met ei gedaan, maar als wij het met kaas doen dan merken ik dat wanneer je de kaas erbij doet het bruin wordt. Dus om eerst de aardappel beetje gaar te krijgen doe ik alleen de rösti en later de rest er bij.