logo verwijderen uit mobieltje?

Moderators: Murthul, Muurp, EvelijnS, Berdien

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Mika

Berichten: 1233
Geregistreerd: 03-07-01
Woonplaats: Drenthe

logo verwijderen uit mobieltje?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-04-03 00:40

Weet iemand hoe dat werkt????

Je kunt ze wel overal bestellen enzo, maar ik kan nergens vinden hoe je ze weer verwijderen moet............

Kijk op mijn website om meer te weten te komen over mijn paarden!


Tessake

Berichten: 4707
Geregistreerd: 18-02-03
Woonplaats: Stokkem (limburg, Belgie)

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-04-03 00:42

gewoon een andere bestellen denk ik
zodat die weg gaat
anders weet ik het niet

A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world

Loesiejj

Berichten: 272
Geregistreerd: 11-04-03
Woonplaats: Lelystad

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-04-03 07:03

Ja gewoon een andere nemen, maar echt verwijderen kan volges mij niet eens

Als je een keus moet maken en je doet het niet, is dat op zich een keus Lachen

Marsje
Berichten: 8089
Geregistreerd: 09-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-04-03 07:13

Zonder meer verwijderen van een logo kan niet. Als je er echt weer vanaf wilt, kun je wel "terug naar fabrieksinstellingen" proberen.
Nadeel daarvan is dat je dan ook je beltonen die je toegevoegd hebt kwijt bent.

Geen onderschrift.

Miss_13

Berichten: 30
Geregistreerd: 05-03-03
Woonplaats: Hilversum

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-04-03 08:07

licht er aan welke telefoon je hebt

IK ZOEK EEN VERZORGPONY IN HILVERSUM, KORTENHOEF OF LOOSDRECHT!!!

Miss_13

Berichten: 30
Geregistreerd: 05-03-03
Woonplaats: Hilversum

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-04-03 08:07

volgens mij moet je idd een nieuwe bestellen dan

IK ZOEK EEN VERZORGPONY IN HILVERSUM, KORTENHOEF OF LOOSDRECHT!!!

Mika

Berichten: 1233
Geregistreerd: 03-07-01
Woonplaats: Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-04-03 08:14

hahhha, ik moet wel lachen eigenlijk, heb iemand anders een logo gestuurt, maar als hij er nu vanaf wil kan dat dus niet........... Haha! Haha!

Kijk op mijn website om meer te weten te komen over mijn paarden!

Marsje
Berichten: 8089
Geregistreerd: 09-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-04-03 08:20

Of diegene accepteert 'm niet als logo. Haha!

Geen onderschrift.

Margreet

Berichten: 18236
Geregistreerd: 24-08-01
Woonplaats: Gooi- en Eemland

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-04-03 09:06

Telefoon met een datakabel of via infrarood aan de computer hangen en dan kun je zo ongeveer alles aanpassen. Reuze handig! Ik heb een Nokia 6510 en dat werkt prima met de software die je er van Nokia bij krijgt. Ook voor het maken van een back-up van je telefoonnummers.

Nulla tenaci invia est via


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: ellen05, fionaf09, GoogleAdsense, Judith_, Juuul, Kirja, Princess34, Quickstar1, rink en 137 bezoekers