foto's scannen

Moderators: Berdien, Dani, Murthul, Muurp, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
favorietje
Berichten: 956
Geregistreerd: 22-11-02

foto's scannen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-03-03 13:08

ik heb gister foto's gescand, en dr zit een hele rare witte rand omheen
kijk:Afbeelding

waar kan ik dat weghalen ofzo? heb dat nog nooi gehad!!

groetjes maaike


Siempie

Berichten: 30310
Geregistreerd: 18-01-02
Woonplaats: Beverwijk

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-03-03 13:25

Als je deze foto opent in paint kun je een gedeelte selecteren ( met het gestippelde vierkantje kan dat). Dan knippen en plakken en je hebt je foto.

Gast4532
Berichten: 67019
Geregistreerd: 13-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-03-03 13:28

Ik weet dus niet hoe jij allemaal kunt scannen
Maar ik kan eerst scannen op preview (voorbeeld)
Dan laat hij zien hoe het gaat worden.
Dan kan ik met pijltjes er een vierkant of rechthoek omheen slepen, dus precies om de foto.
En dan druk ik op scannen
dan scant hij pas echt, alleen maar het gedeelte tussen dat vierkantje wat je hebt aan gegeven.

favorietje
Berichten: 956
Geregistreerd: 22-11-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-03-03 13:29

nope!!! wit gaat niet weg!!!!

shiana

Berichten: 936
Geregistreerd: 29-03-03
Woonplaats: eelde

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-03-03 20:39

ik ben ook ff aan het proberen geweest en het lukt mij ook niet ook niet door er een hokje om te maken , als ik hem daarna in mijn afbeeldingen bekijk in de comp zit er ook nog een rand om , dus als iemand nog een goede tip heeft , die is van harte welkom

Siempie

Berichten: 30310
Geregistreerd: 18-01-02
Woonplaats: Beverwijk

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-03-03 07:05

Het is me gelukt met Paint shop pro. Maar daar is jouw probleem nog niet mee weg. Het lijkt me dat of de fout zit in het scannen of in het programma wat je gebruikt om de foto te bewerken. Welke programma gebruik je?

Afbeelding

favorietje
Berichten: 956
Geregistreerd: 22-11-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 31-03-03 10:26

ik gebruik photo studio2000.
wat lief dat jullie me allemaal zo helpen!!!!
voor iedereen Ach gut!!
liefs maaike

Ilse

Berichten: 11602
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-03-03 11:02

Ik denk dat je ArcSoft Photostudio 2000 bedoelt, dit heb ik ook en ik heb er geen problemen mee.
Je klikt eerst op preview, dan kan je met het 'hokje' selecteren wat je wilt scannen, en dan klik je pas op scannen.

RAISER

favorietje
Berichten: 956
Geregistreerd: 22-11-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 31-03-03 22:09

Nou ik heb die tip idd opgevolgd... en het resultaat is te zien in mijn profiel( vanaf morgen) en in in the picture!!
Thanx allemaal!

shiana

Berichten: 936
Geregistreerd: 29-03-03
Woonplaats: eelde

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-04-03 15:49

het is mij eindelijk gelukt met scannen in paint lukt het me niet Pling


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie