hotmail werkt niet op mijn computer

Moderators: EvelijnS, Murthul, Muurp, Berdien

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
hobbelheks

Berichten: 8342
Geregistreerd: 11-09-01
Woonplaats: Donkerbroek

hotmail werkt niet op mijn computer

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-03-03 00:06

Misschien kent iemand anders dit probleem ook wel, zo ja wat heb je eraan gedaan.
Overal kan ik hotmail gewoon openen (als in op het werk en bij mijn ouders) maar thuis doet hij het niet. Ik krijg een wit scherm en hoelang ik ook wacht er gebeurt niets! Onderaan geeft hij ook aan dat de pagina klaar is.
snapt iemand hier iets van?


Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-03-03 10:39

Cache leeggooien etc helpt niets?
Kan je niet proberen er te komen via msn.nl ofzo? En dan via je passport inloggen?

Jan_324
Berichten: 6933
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-03-03 13:30

Je beveiligingsopties wat minder hoog instellen kan helpen,
Extra, Internetopties, tabblad beveiliging en dan daar even rondsnuffelen.
Is heel makkelijk, ik kan het ook! Haha!

stitch

Berichten: 3774
Geregistreerd: 14-08-02
Woonplaats: oviedo

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-03-03 15:18

cache leeggooien kan misschien helpen ja maar ik weet eigenlijk niet zeker of steef gelijk heeft (sorry steef) maar ik denk niet dat dat het probleem is

ynzo: En, de spannende liefdesverhalen à la As the world turns heb ik ook wel beleefd op m'n terugreis door onder andere Rusland, Polen en Frankrijk

Liek_

Berichten: 5252
Geregistreerd: 04-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-03-03 15:31

Hmm, nu we het toch over hotmail hebben.. bij mijn vriend doet ie het ook niet. Pagina geeft aan dat cookies geblokkeerd worden. Via msn doet ie het weer wel.
Windows xp, privacy level staat op normaal, hotmail pagina zelfs extra rechten gegeven wb cookies.
Ik snap er werkelijk niks van! Iemand?

stitch

Berichten: 3774
Geregistreerd: 14-08-02
Woonplaats: oviedo

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-03-03 15:57

misschien een firewall?

ynzo: En, de spannende liefdesverhalen à la As the world turns heb ik ook wel beleefd op m'n terugreis door onder andere Rusland, Polen en Frankrijk

Liek_

Berichten: 5252
Geregistreerd: 04-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-03-03 16:13

Nee, dat is het ook niet. Wij hebben alles van mijn computer op zijn computer gezet, identieke instellingen, bij mij werkt alles.
Enige verschil is dat ik amd heb met geloof ik 256 RAM (kan dat Lachen )
Hij heeft pentium 2 met 32 RAM (kan dat ook Lachen )
Nogal een auggie dus, maar lijkt mij dat dat geen verschil uit kan maken. Die vent waar hij zijn computer van heeft had trouwens wel aardig lopen goochelen; een harde schijf van 4G, maar opgedeeld zodat één helft gewoon totaal niet gebruikt werd?

hobbelheks

Berichten: 8342
Geregistreerd: 11-09-01
Woonplaats: Donkerbroek

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-03-03 18:37

sorry maar wat is een cache? en waar vind ik die?

gliss

Berichten: 4881
Geregistreerd: 17-03-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-03-03 20:43

Heb ik ook gehad. Heb je Netscape?? Bij Netscape werkt hij namelijk niet!. Probeer anders internet explorer te instaleren

hobbelheks

Berichten: 8342
Geregistreerd: 11-09-01
Woonplaats: Donkerbroek

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-03-03 20:46

gliss schreef:
Heb ik ook gehad. Heb je Netscape?? Bij Netscape werkt hij namelijk niet!. Probeer anders internet explorer te instaleren

Dit is het dus niet! ik heb internet explorer!
En kon hotmail eerst wel gewoon openen (1,5 jaar lang) en nu opeens niet meer

BartVB
Eigenaar

Berichten: 36252
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-03-03 20:47

Met Netscape werkt het ook..
Voor cache leeggooien zie de handleiding van Bokt, een van de laatste items.

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

gliss

Berichten: 4881
Geregistreerd: 17-03-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-03-03 07:39

BartVB schreef:
Met Netscape werkt het ook..
Voor cache leeggooien zie de handleiding van Bokt, een van de laatste items.

Ow vaag ja dat heb je he met computers. Haha!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _Nadia_, furious, Jolijn8, kohtje, lianne__, Linda1997, Peperkroket, Runa, stitchlover en 150 bezoekers