Moderators: Dani, ynskek, Ladybird, Hanmar, xingridx, Mjetterd, Polly, Giolli
Tessebes schreef:[i]
Mensen denken over het algemeen; "Hoe donkerder het brood, des te gezonder het is". Dat blijkt dus nu absoluut niet zo te zijn. Wanneer een brood erg donker is, komt dat door de toevoeging van verbrand mout. Mout wordt ook gebruikt als basis voor donker bier. Verbrand mout, wat door de meelfabriek wordt toegevoegd om brood die mooie donkere kleur te geven, is -schrik niet- kankerverwekkend, zo blijkt uit de documentaire. Het mooie donkerbruine brood wat in de schappen ligt is veelal witbrood met een kleurtje.
Gebruikers op dit forum: BingBot, ComscoreBot, friezenfan2, GoogleAdsense, kwita, Lynnepinny, MissBambi, Mutti, noordje, ryukapple, Sabine, Stybba, Unit, Wonderstruck, xPabloBokt en 70 bezoekers