Helemaal het Einde

Moderators: Warboel, MirandaD

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Grit

Berichten: 4575
Geregistreerd: 09-07-08

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-01-17 17:53

Linda herkende ik als een oud-collega van heeeeel lang geleden, zo'n 20 jaar geleden en voor maar een half jaar, dus ik moest even goed kijken of ze het echt was :D . Maar dat maakt mij dan wel extra nieuwsgierig en ben onder andere hun facebookpagina tegen gekomen (volop genieten, reizen met kinderen). Leuk om te lezen hoe ze keuzes durven te maken in hun leven.

Ik zag bij hun vooral foto's met de familie van Wichen. Vraag mij ook af in hoeverre de familie Pos het liefst op zichzelf blijft of toch ook de voordelen gaat zien van een goede buur. Ik geloof dat de functie van Ilona controller was, nou, daar is echt niets van te merken :+ :+

Ze zitten er zelf ook nog geen maand, dus de avonturen kunnen we "vers" volgen.


Grit

Berichten: 4575
Geregistreerd: 09-07-08

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-01-17 18:02

Dat had ik ook Dees90, niks mis met hun huis, maar na haar verhalen had ik mij er ook een andere voorstelling bij gemaakt.
Haar man lijkt mij een leuke vent, maar zij mag wel een tandje terug doen. Dat vond haar collega volgens mij ook, zoals hij "ze is erg aanwezig" zei klonk het niet heel positief. Wie weet hoe een jaar Chili haar zal veranderen.

Grit

Berichten: 4575
Geregistreerd: 09-07-08

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-01-17 18:41

Bedoeld Dees90 niet dat ze niet netjes vanuit huis zijn vertrokken, het daar niet netjes hebben afgerond?

Grit

Berichten: 4575
Geregistreerd: 09-07-08

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-01-17 22:48

Nou, de toon van de eerste aflevering ging vrolijk verder in de tweede aflevering :D Ik zou bijna denken dat de familie Pos zo gecast is. Ik kan mij gewoon niet voorstellen dat je zo niet realistisch kunt zijn.
Het streven om jezelf minimaal een compliment per dag te geven, haalt ze wel :+


Maar het blijft een leuk programma en ik vind de andere twee families erg sympathiek :j Ik hoop volgende week wat meer van hun plannen te zien.

Grit

Berichten: 4575
Geregistreerd: 09-07-08

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-01-17 15:35

Wie weet hoe ze nog veranderen en het nut in gaan zien van elkaar helpen. En misschien durven ze dan ook tegelijk met meer dan 10 mensen de supermarkt in. Ze zullen wel nooit bij de Ikea zijn geweest, dan zouden ze nooit binnen komen :')

Grit

Berichten: 4575
Geregistreerd: 09-07-08

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-01-17 23:06

Ze zijn in elk geval erg goed in alles weglachen :roll: , ongelooflijk hoe ze vooral met de jongste omgaan. Commando, aai, aai, lach, commando, aai, aai, lach, commando, aai, aai, lach. En vervolgens nog steeds niks gedronken, gegeten en kind heeft geen idee hoe hij zich moet gedragen. Hun hond schijt ook elke keer bij de buren hun huis als ze daar op bezoek zijn :+ .
En hoe gaan ze zometeen hun geld verdienen? Ze zijn zo overtuigd van zichzelf, maar tot nu toe laten ze zich steeds een oor aannaaien (als ik de voice-over kan geloven :D ).

Leuk om te zien hoe rustig de familie Kooij mee deint op dit avontuur. En de familie van Wichen zit er een beetje tussenin. Ik vind de vader daar wel erg de kar willen/moeten trekken. Ik hoop voor de tienerdochter dat er wat leeftijdsgenootjes op de camping voorbij gaan komen.


En wie zal er na een jaar willen blijven? Ik zie ze het eigenlijk alledrie niet doen. De familie Wichen niet, vanwege de toch geïsoleerde levenswijze. De familie Kooij niet, omdat ze dan toch weer benieuwd zijn naar een andere cultuur/levenswijze en de familie Pos niet omdat ze weinig aanpassingsvermogen hebben en iets "grootsers" willen hebben.

Ik hoop dat ik het fout heb :D , de programma makers doen natuurlijk ook erg hun best om ze op een bepaalde manier te presenteren.Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _MelisS, fohadie, Heike en 3 bezoekers