Zo wordt ongeveer onze keuken. Bij de laatste zaak was het AEG apparatuur We zitten nog een beetje met de prijs. Werkblad is kunststof (ik ben vrij onhandig) en de prijs zou uitkomen op 10.500.
We zijn nog een beetje aan het nadenken of we het voor die prijs willen. Vinden het namelijk wel erg veel geld.
Als je twijfelt moet je het niet doen en verder kijken. Het is een klap geld en dan wil je het wel goed hebben. Je kan toch prima langs een paar andere zaken, ongeveer hetzelfde laten maken (als het is wat jullie willen) tot dat je er goed bij voelt? Je zegt dat het werkblad kunststof is, is dat een voor- of nadeel?
We zijn al bij meerdere geweest. Uiteindelijk hebben we vanochtend besloten om niet voor kunststof te gaan, maar voor dekton. Stuk duurder, maar ook veel meer mogelijkheden.
hahaha thanks. Ik ben niet zo handig en wilde het dus stoot en krasvast hebben en daarnaast ook hittebestendig. Kan eigenlijk niet, maar bij dekton wel
Dat herken ik wel hoor. Onze keuken was ook ver bovengemiddeld wat prijs betreft. En hoewel wij juist aan het werkblad niet het meeste uit hebben gegeven (want wij zijn best handig en voorzichtig, ha), ging het bij ons juist in apparatuur. Kost ook wat, maar ik wilde het zo graag
Florenc
Berichten: 1440
Geregistreerd: 14-09-11
Geplaatst: 28-10-18 15:13
Ik vind het best bizar om te zien dat hier bijna geen enkele (nieuwe!) keuken bovenaan dichtgewerkt is. Is dat een bewuste keuze? Wij hebben een huis van 1980, met de keuken van 1980 nog steeds in. Ondertussen een beetje gemoderniseerd, dat wel. Het eerste wat wij gedaan hebben toen we het huis gekocht hebben, is de bovenkasten eruit en alles bovenaan laten doorlopen. Scheelt ZOveel in de 'look' van je keuken (en er kan geen stof meer opstapelen ). Om even een beeld te geven:
Oorspronkelijk:
Nieuwe fronten, nieuwe oven en vuur en de koelkast verplaatst:
Bovenste kasten vervangen door hogere, afgewerkt naar plafond en ingebouwde spots boven de venster
Ik zie vooral keukens van relaties van ons bedrijf, die maken vooral exclusieve keukens. En vanwege dat beeld en de prijs van heel exclusief (meestal dan) houd ik het nog maar even bij mijn oude keuken van een jaartje of veertig.