Ilona__ schreef:Destino schreef:Ik kocht verse boerenkool in een zak. En deed het koken in een 'soep'pan, zo'n grote van 6 liter volgens mij . Zat bij mij ook gewoon in mijn pannenset
Boerenkool moest volgens mij moeder eerst een keer ingevroren zijn geweest. Geen idee waarom, dus ik doe eerst de zak in de vriezer voor ik het kook
Ja hihi, dat snap ik!
Dat hadden wij ook toen we net gingen samenwonen en een hele verzameling kruiden Maar ach, je moet maar zo denken nu heb je voorlopig alles!
Oh Sakkia, jij doet dat ook
Waarom moet de vorst eroverheen zijn geweest ?
Verse boerenkool in een zak, klinkt mij als muziek in de oren. Dan dus in de vriezer en vervolgens koken. Hoelang moet het koken? Of is er een manier om te merken dat het gaar is?
Aardappels koken, en stampen met een beetje kookvocht of melk, melk klinkt lekkerder eigenlijk, dus geloof dat ik dat doe. Hmm.. Ben benieuwd.
Ik lust vrij weinig, maar heb ook niet veel ervaring met koken, dus probeer iedere week iets te maken wat ik nog niet eerder heb gedaan..
Volgens mij kookte ik het net zo lang tot de aardappels zacht waren Maar dan zat het dus in 1 pan
Dat is helemaal goed toch! Koken leer je door het te doen!