Moderators: Mjetterd, Dani, ynskek, Ladybird, xingridx, Polly, Hanmar
Girley_ schreef:Weet iemand hier toevallig hoe het zit met het vlees van Lidl? Dat is niet heel goedkoop (in vergelijking met kiloknallers) vind ik, en de kwaliteit vind ik ook niet verkeerd. Ik eet ook liever geen ladingen antibiotika enzo, dus ben eigenlijk wel benieuwd. Ik kijk af en toe eens bij de albert heyn of er vegetarische of bio vleesjes met 35% stickers zijn, en die vries ik dan in. Ideaal als je een klein budget hebt. Quellian jouw variant met spitskool klinkt lekker zeg! Ga ik volgende week ook proberen. Maak je die knoflookolie zelf?
Sannanasje schreef:Girley_ schreef:Weet iemand hier toevallig hoe het zit met het vlees van Lidl? Dat is niet heel goedkoop (in vergelijking met kiloknallers) vind ik, en de kwaliteit vind ik ook niet verkeerd. Ik eet ook liever geen ladingen antibiotika enzo, dus ben eigenlijk wel benieuwd. Ik kijk af en toe eens bij de albert heyn of er vegetarische of bio vleesjes met 35% stickers zijn, en die vries ik dan in. Ideaal als je een klein budget hebt. Quellian jouw variant met spitskool klinkt lekker zeg! Ga ik volgende week ook proberen. Maak je die knoflookolie zelf?
Tegenwoordig zijn de regels zo streng dat er geen antibiotica meer in het vlees zit. Als een dier medicijnen krijgt mag het al niet meer voor consumptie geslacht worden.
Bij veel medicatie heb je ook wachttijd, dan mogen de dieren niet geslacht worden binnen een bepaald aantal dagen/weken na toedienen van de medicatie. Die tijd heeft het lichaam dan nodig om de 'troep' af te breken zeg maar.
Dat er in kiloknallers dus meer antibiotica zit is echt onzin. Wat overigens niet betekent dat ik de kiloknallers goedpraat, hoewel ik er erg blij mee ben dat ze er zijn, budgettechnisch gezien