Scheren

Moderators: SayaJones, Apple, Amaryllis, C_arola, Neonlight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Yaar

Berichten: 7030
Geregistreerd: 02-01-03

Scheren

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-01-03 20:23

Maakt het bij een Shetlander nog uit in wat voor patroon je hem scheer?

sometimes it makes me wonder .


Heb jij tijd om mee te doen aan een groot ruiteronderzoek?
Suzanne F.

Berichten: 26977
Geregistreerd: 03-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-01-03 20:30

Ik dacht dat het voor een shetlander helemaal niet verstandig is dat je hem scheert. In het algemeen al niet, maar nu hoor je eigenlijk helemaal geen paarden meer te scheren anders verstoort het de ontwikkeling van de zomervacht, vanaf januari kan je beter niet meer scheren.

Persoonlijk zou ik een shetje sowieso niet scheren maar als je dat perse wil, dan niet zijn sokjes en zou ik een dekenmodel scheren zodat de belangrijkste zweetplekken kaal zijn en hij het toch niet echt koud heeft. Maar zoals ik net al zei, ik zou het niet doen.

"Through dangers untold and hardships unnumbered, I have fought my way here to the castle beyond the Goblin City to take back the child that you have stolen. For my will is as strong as yours, and my kingdom is as great - You have no power over me"

Yaar

Berichten: 7030
Geregistreerd: 02-01-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-01-03 20:32

Okeej ... niet dat ik van plan was hem nu nog te scheren maar dat ik het weet voor volgende Winter. Dan doe ik denk het dekenpatroon.

sometimes it makes me wonder .

loveyaliefie
Berichten: 283
Geregistreerd: 04-01-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-01-03 21:35

het ligt eraan wat je met hem doet als je er egt veel op rijd zou ik een dekenpatroon doen maar wandel je meer (en soms rijden) dan zou ik hem lekker helemaal scheren. dan heb je ook kans dat hij een betere wintervacht maakt


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Anoukloves_, BingBot, dittaswart, furioso, mickey75, mmajar, Moondust, Nienkeee_, Pferdelove, Retjethorse, SBravour, Utixo, Verity, Wicky, x_Elise, Zeepsop en 28 bezoekers