wintec 500 dressuur, boom verwisselbaar?

Moderators: Just_Sannee, Neonlight, Amaryllis, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
sammetje

Berichten: 1654
Geregistreerd: 09-12-03
Woonplaats: nootdorp

wintec 500 dressuur, boom verwisselbaar?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-04-04 21:26

Voor mijn driejarige haflingermerrie ben ik rustig aan op zoek naar een zadel. Ik heb denk ik wel interesse in de wintec 500 dressuur. Ik heb op de site van dizoza gekeken maar begrijp iets niet. Ik dacht dat dit zadel een verwisselbare boom heeft??? Daar wordt in de beschrijving van dit zadel op hun site niets over gezegd! Weet iemand hoe dit zit? Heeft dit zadel nou wel of geen verwisselbare boom.


Morrie

Berichten: 17821
Geregistreerd: 08-07-03
Woonplaats: 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-04-04 21:30

degene die ik vorig jaar van iemand geleend had, had wel een verwisselbare boom, want ik heb de zwarte boom voor een witte verwisseld voor de tijd ik het zadel gebruikte

Wil je vlinders in je buik? Duw dan een rups in je kont!

Sily

Berichten: 11491
Geregistreerd: 08-12-02
Woonplaats: Delft

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-04-04 21:45

Bij mij is die iig verwisselbaar.

"Mag ik voor ik inslapen moet, mijn baasje nog 1 kusje geven?
Een soort laatste groet, echt, het duurt maar even!"

Roselie

Berichten: 10764
Geregistreerd: 01-10-02
Woonplaats: Voorhout City

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-04-04 23:04

Bij mij ook:D, ik heb de wintec 500 zonder van dat suede..

Jasmijn 29-04-2011
<3 Jasmijn <3 Mampina
Brusje op komst!

Sonja_vR
Berichten: 22488
Geregistreerd: 12-07-02
Woonplaats: Dusschen

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-04-04 23:22

alle nieuw gekochte wintecjes hebben een verwisselbaar kopijzer waardoor je de boom breder en smaller kunt maken

Nieuwe Barefoot physio contour sidepull, maat 1, bruin te koop : http://www.bokt.nl/markt/ad/379063/bare ... at-1-bruin

sammetje

Berichten: 1654
Geregistreerd: 09-12-03
Woonplaats: nootdorp

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-05-04 08:42

dank je wel allemaal. Ben blij dat ie een verwisselbare boom heeft. Nu eerst nog eens bekijken of het ook een beetje lekker ligt op mijn haflinger.

Morrie

Berichten: 17821
Geregistreerd: 08-07-03
Woonplaats: 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-04 08:51

tip: de zadelmaker heeft een waaiertje van Wintec dat je op de plek van de boom op je paard kan schuiven (beetje moeilijk uitleggen) en dan kan je precies zien welke kleur boom erin moet.

Als je Haf erg breed is, zal je de witte boom nodig hebben en die kan je ook nog een eind laten uitbuigen.

Mijn ervaring is, dat je als leek nogal snel de neiging hebt er een te smalle boom in te doen, dus laat er even iemand met kennis van zaken naar kijken!

Wil je vlinders in je buik? Duw dan een rups in je kont!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Ashas, BernetteO, Daatje, faytjefay, Floran, Gewoonjoe, maringe en 22 bezoekers